Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Nem tettem semmit! Akkor hagyjam békén?
Figyelt kérdés
van egy srác msn-ezni szoktunk még élőbe nem taliztunk.Tök jól eldumcsizunk,de most letiltott pedig mikor utoljára beszéltünk aranyos volt és nem volt semmi baja.Néhány napja viszont kiírta az a msn-em h más is belépett de tesómnak is pedig neki biztosan nem lép be senki.Sztem csak rossz az msn.Viszont én nagyon megkedveltem ezt a fiút.Ezzel azt akarta elérni h haggyam békén?De akkor sokkal negatívabb lett vna nem?2009. febr. 22. 19:18
1/9 anonim válasza:
Előfordulhat mindenkinél hogy épp nincs kedve beszélgetni, attól még nem biztos hogy veled van baja, főleg ha semmi oka rá. Lehet csak rossz kedve van, vagy akármi más.
2/9 anonim válasza:
velem totál ugyanez történt,pedig mi is jól eldumáltunk.Én arra gondoltam,hogy talán túl sokszor írtam rá és már megunta,de nem tudom a te esetedben mi történhetett.Azért remélem megoldódik,legalább neked!
3/9 anonim válasza:
a fiúknál nem tudhatok mit miért csinálnak..ők márcsak ienek:)
ha letiltott biztos megvan rá az oka, de ha nem szeretné veled megbeszélni ne akadj rá..majd megmondja ha ugyérzi, de lehet felfog tiltani ha hiányzol neki:)
4/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy az msn rossz lenne. Nem tudhatod mi jár az illető srác fejében. Én is tiltottam már így le msn-ről lányt, mert egyszerűen nem volt meg az összhang. Ő nagyvonalakban csak hagyta, hogy fussam a tiszteletköröket meg ilyenek, amíg én egyszer meguntam és tetiltottam. Ha nagyon érdekelte volna miért, írt volna mert tudja a mail címemet. Hát nem írt, szóval erről ennyi. Ha nagyon foglalkoztat a dolog, kérdezz rá és többet fogsz tudni.
5/9 anonim válasza:
20:07-esnek: nem biztos,hogy írt volna...(már ha magamból indulok ki,mert én sem írtam a srácnak aki letiltott,pedig szeretném tudni,hogy miért,de nem merem tőle megkérdezni)
6/9 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen,csak engem egy csaj tiltott le...Számomra is megmagyarázhatatlan!
20/f
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell nagy dobra verni a dolgot, én is volt, hogy egy időre letiltottam valakit, de nem azért mert utálnám.
8/9 anonim válasza:
Néhány napja viszont kiírta az a msn-em h más is belépett de tesómnak is pedig neki biztosan nem lép be senki.Sztem csak rossz az msn. - nem elhanyagolható részlet, és nem értem...
Így nem tudok mit válaszolni. Pedig szeretnék.
9/9 A kérdező kommentje:
20:41-esnek:
A tesómnak is kiírta h vki más jelentkezett be.És nekem is.Pedig neki nem töri fel senki...Ez 100%
De írjak neki mail-t?Vagy várjak egy picit hátha feltilt...Remélem..:(
2009. febr. 22. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!