Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy egy 20 éves lánynak még soha nem volt barátja?

Figyelt kérdés

Nem merek párkapcsolatról beszélni a velem egykorúak társaságában, mert rögtön megkérdezik mióta nincs barátom, hazudni nem akarok, főleg, hogy van egy csomó pasi, akinek nincs barátnője, van olyan aki tetszik is, (bár én nem hinném, hogy tetszem neki) félek, hogy furán néznének rám. Jönnének a kérdések, hogy még sose csókolóztam, szűz vagyok, és a bunkó beszólások, hogy biztos a lányokat szereti (sajnos volt már, hogy ezzel piszkáltak).

Nem járok sehová, a barátnőim más városba költöztek az elmúlt években, igazából semilyen baráti társaságom nincs, a külsőmmel nem hinném ,hogy baj lenne, de már önbizalmam sincs, mert két srác is elküldött, nálam nem igazán próbálkoznak, flörtölni sem tudok, sokszor úgy érzem olyan vagyok, mint egy darab kő, és ezt elég cikinek is érzem. Gondolkoztam a netes társkeresésen, de még nem szántam rá magam. Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról, nagyon furán néznétek rá ezek után? Tényleg nem tudom mit mondjak, ha véletlen megkérdezik, mert nem akarok hazudni...

2011. márc. 15. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

pont hasonló a helyzetem ha gondolod beszélgethetnénk msnen

egy srác

2011. márc. 15. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2011. márc. 15. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Kicsit megütközök amikor ilyenekkel találkozok, mullkor is egy húszas évei végét járó lánnyal erről beszéltem aki hasonló helyzetben van. meglepő, de tény hogy nem vagy egyedül. Lehet hogy sokaknál kiütöm a biztosítékot, de aki azt írja hogy ilyen, meg olyan érték azok vagy még nem voltak növel, vagy bazi régen! Sokak szerint érték, de sok hátul ütője is van az e szintű tapasztalatlanságnak hosszú távon. Minden esetre kíváncsi lenék rá mind emberre!
2011. márc. 15. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:

én megkúrlak szívesen, ha ez hiányzik xD

20/F

2011. márc. 15. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék!

egy szintén önbizalom hiányos 18/f

2011. márc. 16. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy nagyon helyes.
2011. ápr. 12. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Látom,. már kicsit rég írtad ki a kérdést, de azért én is hozzáfűzök. XD

Ha kérdezik, hogy mikor volt utoljára barátod meg stb, egyszerűen mondd meg, hogy ezen az ég világon semmi köze nincsen. Én ezt szoktam mondani (nem bunkón! Meg alapból egy elég csöndes lány vagyok) és meg is szoktak lepődni, de aztán békénhagynak. Amúgy nem tudom szerintem elég nagy bunkóság ilyet kérdezgetni valakitől. Ha te hozod fel az más...

2011. ápr. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!