Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok, ha 26 éves létetekre megtudnátok, hogy egy 18 éves lány nagyon oda van értetek?
Gáz? Aranyos? Menekülnél? Egyből komolytalannak tartanád a csajt?
Tudom, hogy nagyon egyénfüggő, függ tőled is, meg a lánytól is minden téren, de úgy mégis kíváncsi vagyok...
Legfőképp komoly, éretten viselkedő srácok írjanak, akik legelőször nem a lány "dughatóságán" gondolkodnának el.
Légyszíves, kort is írj.
Felnőtt emberek vagytok, ismerkedj vele és meglátod.
22/F
Már maga a tény is,hogy egy fiatal lány odavan értem,jó érzéssel töltene el.(főleg,ha még szép is)
Közös programokat szerveznék vele és sokat beszélgetnénk,ha pedig minden klappolna,megcsókolnám és attól kezdve járnánk. :)
És ha azt mondaná, hogy ő elkötelezné magát melletted, de csak úgy 3-4 év múlva, akkor "kivárnád"? (Ha vele akarod az elkötelezettséget persze.)
Mert én ezen gondolkodom a legtöbbet, hogy "megvárna-e" a családalapító gondolataival..
A válaszom a 25 éves válaszolónak ment. :)
Utolsó: Mért érzem úgy, hogy amit leírtál, az inkább mesékbe illik? :D
De úgy ti, mint srácok, mit gondoltok...: nagy átlagban úgy van körülbelül, hogy örülnek a srácok az ilyennek?
Csak puhatolózom.... :)
Én még nem nagyon nem vok 26, de sztem ez a korkülönbség egyáltalán nem gáz. Én adnék egy esélyt a dolognak (miért ne?) meg a dughatóságnak is :P (bármennyire is nem teccik, ez is tuti eszébe jut :P)
De kizárt h 3-4 évet várjak, ezt sztem felejcsd el.
17/F
Nem kikötés, hogy csak az válaszoljon, aki 26... A kérdés pontosabban úgy szólna, hogy "Tegyük fel, hogy 26 vagy,..." dahdahdah...
Tudom, hogy eszébe jut a "dughatóság" is, de tudom róla, hogy nem ez a "megrépázom, és eldobom" idióta. Ezért kértem, hogy olyan írjon, aki nem csak ilyen szex-kapcsolatokban éli ki magát, hanem szokása mélyebben nézni a dolgokat.
Mentségemre szolgáljon, hogy a 3-4 év gyorsan elszelel.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!