Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mit szólnátok, ha 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit szólnátok, ha 26 éves létetekre megtudnátok, hogy egy 18 éves lány nagyon oda van értetek?

Figyelt kérdés

Gáz? Aranyos? Menekülnél? Egyből komolytalannak tartanád a csajt?

Tudom, hogy nagyon egyénfüggő, függ tőled is, meg a lánytól is minden téren, de úgy mégis kíváncsi vagyok...

Legfőképp komoly, éretten viselkedő srácok írjanak, akik legelőször nem a lány "dughatóságán" gondolkodnának el.

Légyszíves, kort is írj.

2010. máj. 11. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
6%
megrépáznám ha jócsaj. ha közepes akkor csak lecidáztatnám.
2010. máj. 11. 18:45
 2/23 A kérdező kommentje:
Ó köszi. :) Valahogy gondoltam, hogy mindegy, hogy kiírom-e vagy sem, hogy normálisabbak írjanak.... :]]
2010. máj. 11. 18:49
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt emberek vagytok, ismerkedj vele és meglátod.

22/F

2010. máj. 11. 18:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok, a barátnőm 18. Lassan egy éve jól működik a dolog. A mindennapi életben nem okoz gondot a korkülönbség. Viszont ha komolyra fordulna a dolog, nem tudom, mi lenne... Mármint ő elég fiatal ahhoz, hogy elkötelezze magát, bennem meg lassan azért dolgoznak az ilyen gondolatok.
2010. máj. 11. 18:53
 5/23 anonim ***** válasza:

Már maga a tény is,hogy egy fiatal lány odavan értem,jó érzéssel töltene el.(főleg,ha még szép is)

Közös programokat szerveznék vele és sokat beszélgetnénk,ha pedig minden klappolna,megcsókolnám és attól kezdve járnánk. :)

2010. máj. 11. 18:58
 6/23 A kérdező kommentje:

És ha azt mondaná, hogy ő elkötelezné magát melletted, de csak úgy 3-4 év múlva, akkor "kivárnád"? (Ha vele akarod az elkötelezettséget persze.)

Mert én ezen gondolkodom a legtöbbet, hogy "megvárna-e" a családalapító gondolataival..

2010. máj. 11. 18:59
 7/23 A kérdező kommentje:

A válaszom a 25 éves válaszolónak ment. :)

Utolsó: Mért érzem úgy, hogy amit leírtál, az inkább mesékbe illik? :D

De úgy ti, mint srácok, mit gondoltok...: nagy átlagban úgy van körülbelül, hogy örülnek a srácok az ilyennek?

Csak puhatolózom.... :)

2010. máj. 11. 19:02
 8/23 anonim ***** válasza:

Én még nem nagyon nem vok 26, de sztem ez a korkülönbség egyáltalán nem gáz. Én adnék egy esélyt a dolognak (miért ne?) meg a dughatóságnak is :P (bármennyire is nem teccik, ez is tuti eszébe jut :P)

De kizárt h 3-4 évet várjak, ezt sztem felejcsd el.

17/F

2010. máj. 11. 19:02
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem kikötés, hogy csak az válaszoljon, aki 26... A kérdés pontosabban úgy szólna, hogy "Tegyük fel, hogy 26 vagy,..." dahdahdah...

Tudom, hogy eszébe jut a "dughatóság" is, de tudom róla, hogy nem ez a "megrépázom, és eldobom" idióta. Ezért kértem, hogy olyan írjon, aki nem csak ilyen szex-kapcsolatokban éli ki magát, hanem szokása mélyebben nézni a dolgokat.

Mentségemre szolgáljon, hogy a 3-4 év gyorsan elszelel.... :)

2010. máj. 11. 19:07
 10/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne mese? Én így csinálnám. A kapcsolat pedig idővel vagy kiforrná magát vagy kiderülne,hogy mégsem vagyunk egymáshoz illők.Semmiképpen sem hagynék ki egy ilyen lehetőséget.
2010. máj. 11. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!