Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mit szólnátok, ha 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit szólnátok, ha 26 éves létetekre megtudnátok, hogy egy 18 éves lány nagyon oda van értetek?

Figyelt kérdés

Gáz? Aranyos? Menekülnél? Egyből komolytalannak tartanád a csajt?

Tudom, hogy nagyon egyénfüggő, függ tőled is, meg a lánytól is minden téren, de úgy mégis kíváncsi vagyok...

Legfőképp komoly, éretten viselkedő srácok írjanak, akik legelőször nem a lány "dughatóságán" gondolkodnának el.

Légyszíves, kort is írj.

2010. máj. 11. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Persze, hogy várnék. De inkább arra gondoltam az előbb, hogy vajon mikor kezdené azt érezni, hogy kimaradt valamiből azért, mert túl korán beleugrott egy komoly kapcsolatba. Ugyan próbálom rávenni, hogy menjen, szórakozzon a barátaival úgy, hogy nem vagyok ott, éljen egy kicsit, de nem nagyon hajlandó.

18:53

2010. máj. 11. 19:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, hogy "mesés", mert annyi mindennek kell összhangban lennie, hogy az legyen a vége, amit írtál. :) De inkább nálam van így. Kell a háttér, az az érzelmi többlet, hogy ne legyen üres... Nekem túl gyors, amit írtál... Oké, tudom, hogy nem fogod leírni novella szinten a folyamatot, de.. de nem tudom elmondani! :]
2010. máj. 11. 19:13
 13/23 A kérdező kommentje:

19:13

Én sem lennék hajlandó. Nem tudom, ő milyen beállítottságú, de én családalapítás-centrikus vagyok, és nem igazán dorbézolok éjszakánként.. Nincs szükségem rá, és akkor még jobban nem lenne, ha ott lenne ő nekem.

2010. máj. 11. 19:16
 14/23 anonim ***** válasza:
De 18 évesen gondolom még "dorbézoltál", ami most hiányozna, ha akkor kimaradt volna, nem?
2010. máj. 11. 19:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindez kimaradt, és - akár hiszed, akár nem - nem hiányzik.
2010. máj. 11. 19:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha ő is ilyen, akkor ennyivel is kevesebb gondotok lenne. :)

Mindenesetre szerintem alapjában véve nem kell visszariadnod azért, mert fiatal.

2010. máj. 11. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiatal! :) De én már visszariadtam magamtól. :D
2010. máj. 11. 19:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Jaa, így más :D

Akkor viszont én kérdezném tőled, hogy neked nem okozna gondot ennyi idősen, hogy mostantól csak egy lenne, ha eljut odáig a kapcsolat?

2010. máj. 11. 19:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Soha. Most megpróbálom nagyon tömören összefoglalni: Én eddig úgy voltam mindenkivel, hogy ha jöttek, hogy "te tetszel, és én veled" meg a többi nyali-fali, akkor mindig elutasítottam őket, mert nem is tudom, miért. Valahogy nem fogtak meg, semmi nem fogott meg bennük, még ha jól is néztek ki, és most itt van ő. Teljesen nyálasan hangzik, de mióta először megláttam, azóta érzem azt a pluszt, ami számomra benne megvan.
2010. máj. 11. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát, akkor a legjobbakat kívánom Nektek is, magunknak is! :)
2010. máj. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!