Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok, ha 26 éves létetekre megtudnátok, hogy egy 18 éves lány nagyon oda van értetek?
Gáz? Aranyos? Menekülnél? Egyből komolytalannak tartanád a csajt?
Tudom, hogy nagyon egyénfüggő, függ tőled is, meg a lánytól is minden téren, de úgy mégis kíváncsi vagyok...
Legfőképp komoly, éretten viselkedő srácok írjanak, akik legelőször nem a lány "dughatóságán" gondolkodnának el.
Légyszíves, kort is írj.
Persze, hogy várnék. De inkább arra gondoltam az előbb, hogy vajon mikor kezdené azt érezni, hogy kimaradt valamiből azért, mert túl korán beleugrott egy komoly kapcsolatba. Ugyan próbálom rávenni, hogy menjen, szórakozzon a barátaival úgy, hogy nem vagyok ott, éljen egy kicsit, de nem nagyon hajlandó.
18:53
19:13
Én sem lennék hajlandó. Nem tudom, ő milyen beállítottságú, de én családalapítás-centrikus vagyok, és nem igazán dorbézolok éjszakánként.. Nincs szükségem rá, és akkor még jobban nem lenne, ha ott lenne ő nekem.
Ha ő is ilyen, akkor ennyivel is kevesebb gondotok lenne. :)
Mindenesetre szerintem alapjában véve nem kell visszariadnod azért, mert fiatal.
Jaa, így más :D
Akkor viszont én kérdezném tőled, hogy neked nem okozna gondot ennyi idősen, hogy mostantól csak egy lenne, ha eljut odáig a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!