Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valami nem stimmel velem?
Figyelt kérdés
19 vagyok, és még nem volt barátom, igazából randizni se randiztam még. Hívtak már el, de mindig visszautasítottam. Az a baj, hogy én rögtön a lelki társamat akarom megtalálni, és nem vesztegetni az időmet randizásra. A fejemben már megvan, hogy ki lesz, ezért elutasítok mindenkit, aki eltér ettől az elképzeléstől. Nem tudok megváltozni, nem tudom mit csináljak.2011. márc. 14. 11:52
11/13 A kérdező kommentje:
Nem a tökéletes pasit keresem, ne értsetek félre, csak nagyon sok elvárásom van. Csak úgy megjegyzem, hogy utálom a romantikus filmeket, ha tehetem messzire elkerülöm őket.:)
2011. márc. 14. 17:00
12/13 pöttöm.panna válasza:
tökéletes nincs !! Talán 19évesen nem a gyakorikerdesektkéne böngészned hanem szorakozó helyeken kéne lenned az utcán járkálni hogy találkozz normális emberekkel (ismerkedj) randizgass (így sosem találod meg ha egésznap ülsz a házban és nézel ki a fejedből) sok sikert ;) :)
13/13 A kérdező kommentje:
Jaj pannácska inkább menj, és mássz rá a barátod 10000. haverjára!
2011. márc. 14. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!