Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esett rosszul, ha elvileg nem is szeretem?
Üdv!
Rossz hírem van, akárki, akármit is mondjon Nincs barátság fiú és lány között! A kapcsolatok "igyekeznek" továbbfejlődni. Valamelyik, jobb esetben mindkét fél átlépi azt a bizonyos vonalat előbb, v utóbb. Ráadásul gimisek vagytok ez a szerelemre a legfogékonyabb korosztály. Azt tudom tanácsolni, h ha vele vagy figyelj oda jobban az érzéseidre, és ha azt veszed észre, h több, mit barátság, akkor döntened kell, h hallgatsz, és vársz, h ő mit lép, vagy elmondod neki. Mert ha tényleg szerelmes és nem te vagy a szerencsés.Mivel barátok vagytok, nem fogja észrevenni, azt többet vagy vele, mit a többi lány. Így neked fog áradozni arról a bizonyos harmadik személyről. Ez pedig az egyik legpokolibb érzés lesz, amit valaha is átélhetsz! Légy őszinte magadhoz, és hozzá is, abból túl nagy baj nem lehet.
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, akivel hasonló kapcsolatban voltam. Ő többet akart volna, de én nem tudtam vele elképzelni barátságnál többet. Testileg vonzódtunk egymáshoz, de néhány dolog nagyon zavart benne, amit egy barátnak "szívesen" elviselek, de pasimnak lehet, hogy nem.Ezért nem is bonyolódtam bele .. én is féltékeny voltam, amikor más csajok után koslatott, pedig úgymond én koptattam. Szerintem az a baj ezzel, hogy kell valaki, aki nő-nek tart és erről nehéz lemondani ..
3 évig játszottuk mi is ezt, legjobb barátok voltunk, ő oldaláról egy kicsit plusszal, aztán most 4. évre pedig eljutottunk oda, hogy nem beszélünk egyáltalán.. ő rájött, hogy nincs rám szüksége (ez csúnya szerintem, de ezvan) nekem pedig ezt el kellett fogadnom, pedig jóban szerettem volna vele maradni, mert érdekel, hogy mi van vele stb..
Szerintem hagyd a francba, keress magadnak egy pasit, és hagyd hogy elcsavarja a fejed.. ha ennek a fiúnak nem kellesz, akkor ne is akarj vele jóban lenni, mert te többet fogsz érezni és csak rosszabb lesz neked..
Én saját érdekből hagynám a helyedben.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!