Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? (lányoknak)
ott a pont :)
akkor gondolom te is az utóbbi vagy
hát öcsém, ezt megszívtuk :D
21:26 és 21:29 vagyok
tapasztalatból mondtam
amúgy meg pici súlyfölösleget nem bánnék még, de itt mondjuk meg kéne jegyeznem, hogy nem nagyon vagyok izmos férfiakhoz szokva XD
barátomról, akivel nemrég jöttem csak össze, azt hittem, hogy van rajta egy pici fölösleg, mivel olyan szélesnek meg vastagnak tűnt mindene így ruha alatt
aztán meg rá kellett jönnöm, hogy hupsz, hát az mind izom, mert rendszeresen sportol (nem gyúr, csak úszik, azt is csak élvezetből)
és meg kell hagyni elég jók az izmos idomai tapintásra, szóval én csak örülök, de tőlem aztán nyugodtan lehetne gizda is, annyira nem érdekel a testalkata, csak túlsúlyos ne legyen (az amúgy se egészséges neki se, meg úgy érzem nem ad magára)
jah, a mai srácideáloknak odaadsz egy rekesz ásványvizet és fel se bírja emelni xD (sztem Justin Bieber se xD)
A túlsúly annyira sokat számít a nőknél? (nekem nincs ezzel bajom, 2m és 100 kiló vagyok, de zsír sehol:D ) Csak van egy rendes ismerősöm aki kicsit túlsúlyos és nagyon nem talál barátnőt :S
Mint mondtam, a túlsúly azt az érzést kelteti, hogy az illető nem ad magára
Amúgy az is benne lehet, hogy nem olyan jó érzés hájat simogatni...
Jó hagyjátok... az ilyen kis justin bieberen felnőtt tinipics@knak úgyis a babaarcú kell.. de az összes normális, és/vagy szexis lány a férfias izmosat választja :) Persze belső tulajdonság a legfontosabb, ha az nem stimmel valamelyiknél, akkor lehet maga Herkules is. De mivel a kérdés nem erről szólt... Nyugi srácok, én akit ismerek huszonéves korosztályból 90% jobban szereti ha egy pasi izmos mint ilyen kis.. kisfiús babaarcú könyörgöm, az nem férfias :D
l/20 még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!