Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy csak 5 vodka után (akkor még nem vagyok részeg, csak jókedvem van ) merek felé közeledni?
Egy suliba járunk és kiteveztem az egészet, nagyon szeretem (én f ő l 17-17) randira fogom hivni, szépen lassan közeledek felé hogy ne nézzen nyomulósnak, de mikor suliban vagyunk valahogy nem megy, egyszerüen nem megy!!!!
Próbálok, néha sikerül is mellé férkőznöm de beszélni nagyon ritkán!
Mégis csak én vagyok a fiú hogy lehetek ilyen beszari????
Valami tippek? Hogy közeledjek felé? Esetleg valamit mondogassak magamba?
Akárhányszor megpróbálom mindig bejön hogy mivan ha elcseszem? Akkor soha sem lehet az enyém, pedig anyira szeretem.........
Előre is kösz, és lecseszhettek amiért ilyen vagyok, meg érdemlem, én sem gondoltam volna magamról hogy ilyen beszari lennék....
ja, rutin az egész :D Nekem az vált be, hogy szinte minden lehetőséget megragadtam, hogy lányokkkal beszélgessek, és azóta nincs semmi lámpalázam, ja amúgy, Csak "gyakorolj" ;)
Én nem mondogattam magamban semmit, de ha ilyen gondolataid vannak, hogy: "odamegyek hozzá, mint bárki máshoz és beszélgetek vele egy nagyon jót"
Az csak segít, ártani nem árt, de a lényeg az, hogy mindig, amikor van kedved, és van lehetőség beszélgess a lányokkal, és akkor már semmi "para" nem lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!