Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány az osztályomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sancii kérdése:

Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogyan érjem el azt hogy megszeressen szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 14:06
1 2 3
 11/21 Nagyfater ***** válasza:
100%

1. Tudd meg, hogy van-e fiúja. Ha van, ne próbálkozz.

2. Hívd fel a figyelmét magadra valamivel. Éreztesd vele, hogy ő több neked, mint egyszerű osztálytárs. Ha elég érett vagy, tudni fogod, hogy ezt hogy csináld, de azért néhány tipp: csapódj hozzá a szünetekben, beszélgess egy kicsit vele, de ne legyél tolakodó. Dícsérd meg valamért (a hajáért, a ruhájáért, egy jó feleletért, bármiért). Óra alatt, szünetekben, próbáld elkapni a tekintetét, és ha ez megvan, mosolyogj rá, de ne vigyorogj.

3. Ha az előzőek sikeresek (nem utasít el), akkor hívd meg őt egy sétára, vagy becsüccsenni valahová, de az első alkalommal semmiképpen sem olyan helyre, ahol a "lényegre" lehetne térni. Az még ráér...

4. Legyél tapintatos: nem kell tudatni az egész osztállyal, hogy hajtasz rá. Úgyis rájönnek maguktól... :-)

60/f

2011. márc. 12. 09:14
 12/21 anonim ***** válasza:
ezek jó válaszok,kár hogy a mi osztályunkban kevesen csinálják így :D
2011. márc. 13. 08:15
 13/21 anonim ***** válasza:
XD Hát na...a fiú sokszor.. :)))
2011. márc. 13. 09:35
 14/21 anonim ***** válasza:

jaj istenem, ez annyira aranyos!:)

emlékszem, mikor én is épp 12 voltam, és bele voltam zúgva egy fiúba. persze ő erről nem tudott, de már 6. éve volt így. aztán igazából én voltam az, aki elkezdett közeledni a másik felé, mert már nem bírtam nélküle. ..persze csak ahogy egy 12 éves szerelmes lány nem tudja kibírni:) nem voltunk olyan hű de jóban, de azért jól megvoltunk, így elhívtam őt, a fiút és 2 közös barátunkat hozzánk (ezt ne csináld, így visszagondolva nekem is nagyon furcsa:D). na aztán a vége az lett, h ő is elhívott minket hozzájuk (nekem cselesen 2 órával korábbra mondta az időpontot), és összejöttünk:) ma is nagyon jó visszagondolni rá. első szerelem, első barát. és most így, 4 év után újra elkezdtek alakulni a dolgok. egy éve nem láttam, csak msn-en beszélgettünk, és elhívott randizni. csütörtökön találkoztunk. és megint találkozni akar. nem tudom, mi legyen. nehéz dolog a szerelem:) és igazából fogalmam nincs, miért írom le ezeket:D talán mert annyira kikívánkozik belőlem, de nem akarok még senkinek beszélni róla, de itt úgyse tudják, ki vagyok, és így egyszerűbb:)

na de a lényeg, amit mondani akarok, hogyha tetszik, akkor mindenképpen hívd el valahova. azt ne csináld, hogy semmit nem teszel a dolog érdekében, mert lehet, h egész életedben bánni fogod, és azon fogsz rágódni, hogy 'mi lett volna ha..'

azt ne találd ki kifogásnak, hogy lehet, hogy még nem tetszel neki. mert ezt nem elszomorításképpen mondom, de ha eddig nem tetszettél meg neki, akkor nagyon sok esély nincs rá, hogy ezután megtetszel.

szóval hajrá, csapj le a lányra! persze csak szép lassan!:)

17/L

2011. márc. 14. 16:53
 15/21 anonim válasza:
szerintem hagyd a fenébe, még nagyon fiatal vagy, pár hónap mulva ugy is megtetszik valaki más, föleg igy hogy fiu vagy. Meg amugy is nem szerencsés osztálytárssal járni, mivel ha valami nem jol sül el köztetek, akkor is mindennap eggyütt kell lennetek, látnotok kell egymást ami viszont elég kellemetlen, de ahogy gondolod
2011. márc. 14. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Először kerűl hozzá közelebb a szünetben, vegyél egy balatonszeletet, vagy egy csokit, és amikor odaérsz mellé, akkor kezded kibontani,majd csak úgy mellesleg megkérdezed,-Kéred a felét? aztán elkezdel vele beszélgetni. Először inkább csak kérdezgesd, mi a kedvenc édessége, a kedvenc színe, a kedvenc virágja, milyen zenét szeret. Persze nem kell egyszerre letámadni.Amikor észreveszed, hogy csak ímmel-ámmal válaszol,vagy otthagy, kár a gőzért.Ha úgylátod szívesen beszélget veled, akkor meglepheted egy szál virággal a nénnapján, csokival,szép képeslappal, amire írsz egy nagyonszép idézetet, vagy lemásolsz egy cd-t a kedvencéből. Ha ezeket elfogadja, akkor jöhet a mozi.A nők szeretik, ha odavannak értük a férfiak, ezt nagykorodban se felejtsd el!Igaz, hogy még fiatal vagy, de valamikor elkell kezdeni. Sok sikert kisöreg!!!! Ezt egy jó pali üzeni neked.
2011. márc. 14. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:

17:46os, ne mondd, hogy te még sose voltál szerelmes. és azt se próbáld elhitetni, hogy semmit nem próbáltál tenni.

ha tetszik neki, ha próbálkozzon be a lánynál. az embernek tanulnia kell valamiből, és tapasztalatokat kell szereznie.

hajrá, kissrác!:)

2011. márc. 14. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
esetlek, ha meghívsz barátokat, őt is meghívhatod, mint barát és majd idővel kialakul minden.
2011. márc. 15. 04:22
 19/21 anonim válasza:

Szerintem először barátkozz meg vele (nagyon szorosan), ismerjétek meg egymást jobban (h legyen hözös téma) és utána amikor csak ketten vagytok valahol, akkor mond el neki mit érzel.

De addig kitartónak kell lenned és ne ilyedj meg ha pl: 1 nap nem keresi a társaságodat, mert másnap meg fogja :)

2011. márc. 15. 20:50
 20/21 anonim válasza:
15/f Fuzd Meg es nem kotovel xD:)) mondjuk 12 eves vagy akkor inkabb vegyel neki meseskonyvet:D
2011. márc. 19. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!