Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb sráccal kéne kezdenem?
Figyelt kérdés
18 vagyok, és a legutóbbi kapcsolatom után elgondolkodtam azon, hogy miért sikerül nekem mindig kifogni a gyerekesen gondolkodó kortársaimat, mire felvilágosított egy barátom, hogy azért mert a srácok értékrendje még teljesen más ilyen korban mint pl hasonló korú lányé. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy később érnek, de mindig bíztam abban hogy találok egy kivételt, aki nem 1, nem 2, nem 6 hónapra tervez, hanem esetleg kicsit tovább. Idősebb sráccal kéne kezdenem? Szerintetek mekkora az a korkülönbség ami még belefér, és mikor nő be a srácok feje lágya? :)2009. febr. 19. 10:52
11/13 anonim válasza:
Én egy 25 éves pasi vagyok. Az én életem éretelme 88 éves nagyi, de olyan gyönyört ami ő nyújt nekem még soha senkitől nem kaptam.
12/13 anonim válasza:
ÉN 18 VAGYOK ÉS BELESZERETTEM EGY 48 ÉVES ELVÁLT PASIBA, AKI NAGYON TAPASZTALT ÉS FIGYELMES.
13/13 A kérdező kommentje:
Öhm... Bocsi hogy ilyen stílusban, de te most skizo vagy, vagy valami beütött??
2009. febr. 20. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!