Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Mit tegyek? Hogy nyomuljak ráá?
szija szerintem butaság amit írsz én is nagyon sokáig "féltem " nme mertem oda menni fiúkhoz ijen esetekben ...
aztán megpróbáltam felhívni a figyelmüket...
ebböl csak arra jutottak h ki ez a hülye ribanc és csak arra mentek pedig nem hű de volt az a figyelem felhívás menyoda és mond meg neki halál nyugodtam h szimpi neked és jólenne ha kicsit megismernétek 1 mást vagy vlahogy próbálj szóba elegyednivele... nekem ez bejött ha nem tudtam segíteni előre is bocs..:s
"még egy olyan kor eszményeiben hiszek...amikor a fiúk kezdeményeztek)mert félek a pofáraeséstől"
De, ha minket utasítanak vissza az természetes igaz.
"Egy kiéhezett 16 éves lány"
Most komolyan szeretnél tőle valamit, vagy csak b*szni akarsz, mert ha utóbbi, akkor menj el egy diszkóba és ott sz*pj le valakit.
Ha meg félsz a csalódástól, akkor ne tegyél semmit, várj a csodára, aztán meg gyere ide vissza sírni, hogy mással jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!