Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Ilyen idős koromban én is rengeteget aggódtam ezen.. Aztán egyszer annyira megelégeltem, hogy egy "jólsikerült" szilveszter után elhívtam egy lányt, hogy beszélgessünk meg ilyenek, mert a buliban annyira jóléreztük magunkat(mondanom sem kell, nem voltunk józanok).. Hát aztán össze is jöttünk aznap, de még megcsókolni sem mertem:D Csak addig jutottunk, hogy megfogtam a kezét:)
De aztán nem lett belőle semmi, utána nem is találkoztunk többet, csak pár napig még beszélgettünk, és dobott..
Hülyeség is volt ez, utólag már belátom, annyira ráparáztam a dologra, hogy nem is élveztem igazán..
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy légy önmagad, és egyszercsak rádtalál a szerelem;) Bár én meg ezzel küzdök már vagy 1 éve:D
(előző vagyok)
Amúgy meg az idő múlásával az is lehet, hogy megváltozol és eltűnik ez a rossz tulajdonságod.. Ebben a korban rengeteget változik az ember.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!