Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl gyors lenne? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyors lenne? (többi lent)

Figyelt kérdés

Bejön egy csaj és az a terv hogy kedden felveszem msn-re, szerdán megkérem hogy várjon meg a suli után msn-en, csütörtökön lebeszélem vele a randit a sulinál, és szombaton elviszem randizni. Szerintetek beleegyezne a csaj ha még nem is ismerjük egymást, csak látásból, vagy már az elején bukta mert túl gyors az egész. És ha szerintetek gyors akkor mit csináljak, mert nem tudom hogy mit dumáljak vele msn-en, mert élőben szeretnék beszélni vele, csak nincs rá lehetőség hogy leszólítsam mert nem gyakran látom. Légyszi segítsetek! :)

16F

2011. márc. 5. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Beleegyezik ha bejössz neki.

Ha nem?! Bukta...

2011. márc. 5. 20:55
 2/6 Norb66 ***** válasza:
Ez túlságosan is gyors. Kedden felveszed msn-re. Beszélgetsz vele. Szerdán beszélgetsz vele suli után. És ezeket megismételed egy ideig minden nap. Ha tényleg tetszik, és tetszel neki, utána elhívhatod randizni. 1-2 hetet azért várj.
2011. márc. 5. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel kedden msn-re, és kérd meg, hogy várjon meg suli után, hogy beszélhessetek egy kicsit, és kérdezd meg tőle, hogy szombaton nincs-e kedve elmenni valahova? Mert neked szimpatikus, és szeretnéd megismerni, ha ő is benne van. Nem gyors, mire szeretnél várni? Én már kedden megkérdezném msnen, hogy nincs-e kedve szombaton valahova menni. Bár tény, hogy a személyes kontakt hatásosabb, de ha nincs rá lehetőség, akkor tolerálható.
2011. márc. 5. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fölösleges ezt így megtervezni..

Rengeteg olyan dolog lehet, amiért nem úgy alakulnának a dolgok, mint te eltervezed és akkor nagyon rosszul éreznéd magad.

Egyébként is, lehet, hogy a lánynak ez így gyors lenne.

Nekem pl. mindenképp gyors lenne ez a tempó. Nem lóverseny ez. Főleg, hogy nem is ismeritek egymást. Felveszed msn-re, néhány beszélgetés után megkérdezheted, hogy lenne-e kedve suli után beszélgetni. Aztán, ha személyesen beszélgettek látod a reakcióit stb. és tudni fogod, hogy bejössz-e neki.

Szerintem ez így gyors.

15/L

2011. márc. 5. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A tervezgetés tényleg nem mindig jó. Néha jobbak a spontán dolgok, kicsit dumálj vele, msn-en látod mennyire érdeklődik irántad. 1 hét duma alatt kiderül, hogy mennyire érdeklődő, aztán nyomulj rá a tali témára. Ne várj sokat azért ezzel, ne az msnezésből álljon a dolog. Vedd fel msn-re, és dumálgass vele kicsit.
2011. márc. 5. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
33%

leírom, hogy megértsd te is.

van 1 nap. nevezzük X-nek. odamész hozzá a suliban és elkéred az msn címét. persze előtte beszélgetsz vele.

X+1 nap felveszed msnre. beszélgetsz vele néhány órát hogy ne nézzen hülyének (nem érintve azokat a témákat, amiket ha megtárgyaltok jön a "nagy hosszú, kínos csönd"

x+2 nap elhívod valahova

x+y nap amikor találkoztok beszélgettek. ezt megismétled néhányszor

x+sok nap múlva megpróbálod megcsókolni.

ha z(kimenetel) = siker -> jártok

ha z(kimenetel) = sikertelen -> nem jártok

2011. márc. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!