Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors lenne 1. randin a szájra puszi?
Figyelt kérdés
Hát nekem nagyon bejönn a csaj gondolom én is neki, de azért nem akarnám letámadni.2011. okt. 14. 20:31
1/9 anonim válasza:
Ne tedd, sok nőnek szent tehén az "első randin nincs csók", persze hajlandóak megszegni, de akkor is tüske marad.
2/9 A kérdező kommentje:
segítséget kértem, az elsőnek köszönöm a választ
2011. okt. 14. 20:41
3/9 anonim válasza:
Nem kell ezt előre eltervezni. Majd ahogy jön...Amikor búcsúzkodtok, úgyis levonod a következményeket, hogy sikerült a randi. Ne legyen "erőltetett", még ha meg is puszilod.
4/9 anonim válasza:
Attól is függ, ismered-e régebbről, vagy csak például netes ismeretség utáni első randi.
5/9 anonim válasza:
1. randin sztem már csókolózni is "illik".
6/9 anonim válasza:
Az amit mondott hogy ne legyen "erőltetett". Szóval ennek eredetileg magától kéne jönnie. Tehát kb amikor tök jó a hangulatod, akkor igazából nem is fogsz ezen gondolkodni, csak felszabadultan dumálgatok és észre se veszed. Pl amikor mondasz csinálsz valamit és szólnak hogy ehmehm aztán észbe kapsz hogy oohh,hmm.
7/9 anonim válasza:
számomra első randin csók nincs, de szájrapuszi jöhet:)
8/9 anonim válasza:
Ha első randin nincs csók, akkor valaki nem szimpi a másiknak. És az gáz!
9/9 anonim válasza:
És mi ez a szájra puszi dolog? Óvodás vagy még vagy mi a f...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!