Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok többségének jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok többségének jobban bejőn a troger viselkedésü, rámenős srác mint a figyelmes, más érzelmeit érdeklő srác?

Figyelt kérdés

Egy buliban például ott van egy srác, odamegy a csajhoz, táncol vele,lenyomja a nagydumát,pimasz,csaj fenekére teszi a kezét stb.

Ágyban, durvábban lerohanja a csajt, jól meg..., nem udvariaskodik,egyszerüen csinálja és kész.

vagy

Udvarias,gyöngéd,simogatós,ölelgetős,kedves...

2011. márc. 5. 14:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt az említetteket, de én is tudok egy jó példát erre: Vastag-fivérek. Vastag Tamás a "jófiú", Csaba pedig a "rosszfiú". Meg lehet nézni, melyikükért vannak oda a lányok...
2011. márc. 5. 15:37
 12/21 A kérdező kommentje:

Idézek egy másik kérdés válaszából:

"én őszintén szólva bírom ha egy fiú rámenős és egos, valószínűleg akkor van önbizalma is, lehet bunkó is csak ne velem"

2011. márc. 5. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
ezen kár agyalni. mindenki tudja a választ, az ok is egyszerű. kár ezekért a kérdésekért. én értem, hogy miért írtad ki, de lerágott csont. nem kell siránkozni, hogy a nők olyanok amilyenek. nem fognak megváltozni.
2011. márc. 5. 15:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, így van.A nők nem változnak, hát alkalmazkodunk mi.
2011. márc. 5. 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:

A magabiztos, férfias, pimasz, talpraesett, magabiztos, ugyanakkor érzelmes pasik a legsikeresebbek a tapasztalataim szerint, akik ráadásul törődnek a külsejükkel is.

A tutyimutyi, félénk, állandóan lelkizős, gyenge

és az undok, lekezelő bunkó, nagypofájú viszont kevésbé nyerő.

Na jó, biztos vannak olyan lányok is, akiknek a két utóbbi jön be, de a legtöbben az elsőre várnak.

2011. márc. 5. 16:47
 16/21 anonim ***** válasza:
- 1 db magabiztos. :D (bár ezt a tulajdonságot tényleg számíthatjuk duplán is)
2011. márc. 5. 16:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát emberek vagyunk, semmi se biztos(csak a halál meg az adó)
2011. márc. 5. 17:07
 18/21 henriettaaa válasza:

Szia

Nekem olyan pasi jön be aki vagyány, udvarias, kedves,

pl diszkóban nyomuljon meg minden, ne legyen nyámnyila, de néha legyen siogatós ahogy te fogalmaztál és gyöngéd)

Nekem ilyen pasi jön be:)

2011. márc. 6. 19:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Csodás.Még szerencse, hogy én már nem ismerkedek diszkóban és nem vonzanak az éretlen csajok :)
2011. márc. 7. 10:10
 20/21 henriettaaa válasza:
Énsem ismerkedek, diszkóba táncolni járok és nem pasizni már bocs:)és te kérdezted h milyen én leírtam:)
2011. márc. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!