Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitöl jön egy tinilány zavarba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl jön egy tinilány zavarba?

Figyelt kérdés
Sok választ és bővebben lécci*kösszike*
2009. febr. 17. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha egy fui bokol neki,vagy ha egy jo pasi elott leeg,vagy csinal valami zavarbaejtot vagy ijenek...

(Bea 14)

2009. febr. 17. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Bármitől. Szerintem nincs olyan, amitől legalább egy lány zavarba nem jönne.
2009. febr. 17. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
lánya válogatja...én spec az intim kérdésektöl céklaszinű voltam :)
2009. febr. 17. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat de még írjatok[tinilányokróé]ogy ők mikor jönnek zavarba.Mert nem mindenki más.De mien helyzetekbe szoktak?
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
kiesik a betet a taskajabol. a fiuk osszesugnak amikor elmegy elottuk. elcsuszik a jegen.
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Én 14/L vagyok.HA egy olyan fiú bókol aki nekem is bejön akkor zavarba jövök,de elég jól leplezem(állítólag).De van mikor kifejezetten tetszik,és tök magabiztos vagyok.Ilyen 'szerelem' téren kevésbé jövök zavarba.
2009. febr. 17. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha a srác számára kiderül, h érzek iránta vmit. Az engem mindig roppant mód zavarba tudott hozni.

Amikor a párommal beszélgettünk intim témákról. Kérdezte: "Zavarban vagy? Ne legyél zavarban!", ugyanez volt, amikor beszámoltam neki egy elég erotikus álmomról, amit álmodtam éjjel.

Aztán más jellegű zavarban létel: cikis helyzetek, elestem, nyitva volt a sliccem, meglátszott a ruhámon az izzadság, és sorolhatnám.

De igazából egy tinilány kb mindentől zavarbajöhet, amit a kiszemelt srác szeme láttára csinál, vagy ha a srác akár csak rápillant, rámosolyog.

23 éves lány vagyok.

2009. febr. 17. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:
köszí.hát akibe szerelmes vok épp mellettem ült és direkt zavarba akart hozní és mondta hogy nézzek rá.én nem néztem hanem elfordultam nevetve de a többiek azt mondták elpírultam
2009. febr. 17. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Fúh ettől én is zavarba jönnék...

Engem az ejt roppantul zavarba ha a pasi megtudja hogy bejön nekem...

2009. febr. 17. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
22:33-as vagyok, az is zavarba hoz ha társaságban rólam beszélnek, ha valaki megdícsér, ilyesmik...:P
2009. febr. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!