Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az szemétség ha 1 héten több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szemétség ha 1 héten több lánnyal randizok?

Figyelt kérdés
Én régóta nem találtam magamnak egy normális kapcsolatot és arra gondoltam, hogy vezetek egy naptárat és minden nap másik lánnyal randizok és közülük próbálom kiválasztani azt a lányt aki maximálisan az én ízlésemnek megfelel és hosszabb távra tervezhetek vele. Már erre a hétre bevagyok táblázva de nem tdom eldonteni ,hogy helyes -e ez a megoldás :S
2009. febr. 17. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem. Az csak jó, ha van felhozatal és tudsz válogatni.
2009. febr. 17. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
hat ha a csajszi tudja akkor nincs semmi baj de ha o tobbet akar es te nem es nem mondod el neki akkor az mar az.
2009. febr. 17. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem amig csak randiztok ez nem gond,de amint történik valami az egyikkel,a többit hanyagold.Magyarul ne szorakozz velük:-)
2009. febr. 17. 20:36
 4/10 anonim válasza:
74%

Szia szerintem egy héten maximum 1-2

elég,mert nem tudsz valakit olyan

rövid idő alatt megitélni.

2009. febr. 17. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Mér lenne szemétség? Házas vagy? nem! akkor meg? nyugodtan :) Van benned vmi...hamár minden nap randizol vkivel...:)
2009. febr. 17. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Egy alkalom szerintem is kevés.

Ugyanis, ha valakivel komolyabbra fordulnak a dolgok, a többit nem szabad hitegetned. De 1 nap alatt ritkán fordul komolyra.

2009. febr. 17. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
AZ ILYEN PASIT KASZTRÁLNI KELLENE, ÉS ÉHEZTETNI AMEDDIG ÉHEN NEM PUSZTUL A MOCSOK!!!!!!!!!!!
2009. febr. 21. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem jól teszed. építsd a kapcsolataid.

és az egy dolog hogy 1 nap alatt senkit nemtudsz komolyabban megismerni, de ha meglátod, már akkoris vagy vonzódsz hozzá, vagy nem.

és ha ez a vonzalom kölcsönös a lány(ok) és közted, ujra találkoztok majd. és ha kialakul az egyik lánnyal több. akkor a többit hagyd.

2009. febr. 21. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen dögök miatt válik ilyenné az emberiség. Megcsalás, válás stb.
2009. febr. 22. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:

16:15

ugyanmár.

2009. febr. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!