Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiismerhetetlen teljesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiismerhetetlen teljesen, létezik, hogy ilyen gyáva?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerem elkérte a számom, naponta beszélgetünk msn-n 1-2 órát (változó), de mégse hív el randizni. Olyan kedves és mindig örül nekem, de akkor miért nem történik már valami?
2009. febr. 17. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
És ha te lépnél?
2009. febr. 17. 20:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Már erre is gondoltam, de elvetettem, mégis csak én vagyok a nő.
2009. febr. 17. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nem biztos benne,hogy vele akarsz lenni,ha ezt a tuttara hozod akkor lehet hogy lepik
2009. febr. 17. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha mindíg örül neked és mindennap beszéltek, akkor érdekled, mert nem lusta neked írni és szakít időt arra, hogy kommunikáljatok.

Szerintem azért, mert nő vagy, az nem azt jelenti, hogy te nem kezdeményezhetsz.Attól még nem veszíted el a nőiességedet , ahogy ő sem veszíti el a férfiasságát azzal, hogy ül és pötyög a gép elött.A férfiak , pedig nagy százalékban lusták ehhez.

Nem minden férfi tudja, hogy mikor, hol és hova kell elhívni egy nőt.És nem attól férfi, hogy elhív, hanem attól, hogy várja a célzást vagy az apró jeleket, hogy te igen szivesen elmennél vele és mutatkoznál mellette.

Szerintem msn-en , beszélgetés közben célozz arra vagy írd így:"Kedvem lenne elmenni xy helyre"...

ne írj többet, hanem várd meg, hogy mit ír.

Ha nem ír neked úgy vissza, hogy eljönnél velem ide, vagy lenne kedved velem randizni az nem azt jelenti, hogy nem így gondolja.Lehet, hogy ő nem szereti az ilyen dolgokat és lehet, hogy úgy gondolja, hogy te sem olyan vagy lány, akit így kell elhívni valahova.

Úgy gondolom, hogy rendes srác, mert nem támad le rögtön, hanem férfiasan várja, hogy adj neki jeleket.

:):):)

2009. febr. 17. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Nah ha azt a "Mégis csak in vagyok a nő" mondatot előttem mondtad volna életembe nem beszélnék veled, beképzelt idióta vagy ember, bocs a kifelyezésért de lehet hogy próbára tesz, csak vár hogy lépj, hogy lássa meg e érdemled a figyelmét, ugy nézni az EGO-d nagyobb ennél.......

Kretén

2009. febr. 17. 20:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves Kretén, ne kapj frászt nem pontozlak le. Roppant előítéletes vagy, azt ugye tudod? Nem ismersz, ne ítélkezz! Abszolút nem vagyok beképzelt, pusztán olyan neveltetésben részesültem ahol ez a természetes. Azért a világ mégiscsak így működött pár ezer évig. És ha már az ítélkezésnél tartunk, 4 sorban, 5 hiba? Gratula!
2009. febr. 17. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló szépen válaszolt a kérdésedre, csak te liheged ezt túl...

Én is nő vagyok és van, hogy én hívok el egy fiút...

Egyenjogúság van, az nem csak a munka meg hasonló ügyekben érvényes...DEMOKRÁCIA

Ha pedig tényleg szeretnél vmit, akkor lépj.

Pl.: nem lenne kedved sétálni, vagy ahova éppen menni szeretnél...

-G

2009. febr. 18. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Lehet hogy a helyesirás nem az erősségem, de tükröm van és bele is szoktam nézni, 3 nyelvet beszélek, 1 akadozva de megy, 17 évesen....

K

2009. febr. 18. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is 5, hanem 7, ha szigorúan vesszük 8, de ez mellékes. Ilyen fórumokon az sem számít többet, ha 10 nyelven beszélsz folyékonyan. Az sem, ha minderre 13 évesen tettél szert, vagy 28 évesen.

Szerintem sem a nő dolga a kezdeményezés, ha már itt tartunk. De akkor én is válaszolok most:

Szerintem pár hét még nem olyan sok idő, hogy teljesen lemondj róla. Lehet, hogy csak szeretne jobban megismerni téged, mielőtt lép. Az utalás szerintem is jó megoldás lehet, legyél nőiesen rafinált! ;)

Előszöris tudasd vele, hogy van esélye nálad, utána csak várj! :)

2009. febr. 19. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért nem hív, mert félénk. Sok srác nem mer kezdeményezni. Talán nincs elég önbizalma. Te is léphetsz, ha szeretnél valamit. Tudod, mindig az első lépés a legnehezebb...
2009. febr. 21. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!