Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lányon észrevesztek pár foltot akkor kiábrándultok?
Nem ábrándulnék ki, de... Ez neked nem jó és nem csak fizikailag. Kérj segítséget pl. az iskolában.
Nem azt mondom, hogy nem csattanhat el egy-egy pofon, de foltosra verni egy gyereket, főleg ha még lány is... Nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom már tart egy ideje ez a helyzet és nem holnap lesz vége. Járj utána, hogy milyen lehetőségeid vannak és milyen következményei lehetnek, ha élsz a jogi lehetőségeiddel.
Hat en maradi vagyok ebben a temaban...
Leanyt verni, foleg ha nem is az igazi apad...a tahosag nem eleg szo ra, mas szepeket meg nem irnek rola, mert kitiltananak...
ha rendszeres akkor tegyel valamit ellene, ha mas nem szerezz egy izomagy jobaratot aki kezelesbe veszi draga apucit egyszer, hogy megtanulja a dolgot...
Úristen! Én nagyon sajnál(ná)lak, ha látnám.
Remélem, 5,5 év távlatából már csak múlt idő.
Egy (gyerek)lányt bántalmazni?
Most tényleg, van olyan, aki azt gondolja, hogy ez bármilyen szituációban megoldás lehet?
Meg, hogy normális lenne akár az igazi apjától, ha veréssel próbálná jobb belátásra téríteni v. megbüntetni.
Verés = megalázás, amit a trv. is büntet szerencsére - csak hát nem mindig derül ki.
Az áldozathibáztatás meg a másik, amit nem értek.
Vajon mit kell ahhoz cselekedni, hogy kék, zöld, lilára verjék az embert, (Titeket miért szoktak?)
Kik vagyok ott a másik oldalon?
Túl sok rajzfilmet néztetek? Ez nem Tom és Jerry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!