Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit rögtön észrevesztek egy lányon? =]
Figyelt kérdés
Milyen az,amikor egy lány jó értelemben kitűnik a többi közül?
Mit vesztek észre először egy lányon?
Rossz tulajdonságok vs jók (külső,belső)
15/l
2010. nov. 26. 20:18
2/9 anonim válasza:
Hát pl, ha szájpecek van rajta, azt egyből...
3/9 anonim válasza:
Piercingjeit szoktam megnézni. azok ha jól vannak szúrva tudni lehet belőle h mien is a csaj valójában.
18/F
4/9 nielindi válasza:
te a piercing szurásábol meegállapitod, h milyen egy csaj?!?! mégis hogyan?!
5/9 anonim válasza:
első :D áááá :DD
amúgy sokmindent, először az arcát, szemét nézem, nem lóg e cigi a kezében, ...
7/9 anonim válasza:
Attól függ, miben erős. Ha tökéletes alakja van, vagy feltűnően nagy mellei, akkor természetesen azt veszem észre. Ha mosolyog és csillog a szeme, akkor a többit észre sem veszem. Egyes ruhadarabokra szoktam emlékezni, de az összesre sosem. A hosszú hajat is könnyű észrevenni.
8/9 anonim válasza:
Nielindi
Elég jól, mivel több éve van nekem is jópár így tudom h mi fán terem az 1es ékszerek jelentősége bizonyos helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!