Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ugyanúgy észrevesztek egy barna hajú lányt, mint egy szőkét vagy vöröset?
Hát elmondom neked első válaszoló hogy ez nem igy van!!!!
Én platina szőke voltam sokáig de sajnos barnára kellett váltsak mivel nagyon tönkre tette a hajamat!!!!
Azóta???alig néz meg 1-1 pasi.Előtte???Tele voltam pasikkal.Utcán dudáltak meg kifütyültek nekem a kocsiból!
Volt olyan,hogy egyzserre 5pasi akart össze jönni velem...
Az a tapasztalatom hogy a szőke hajú lányokat sokkal jobban észreveszik.A barna túl átlagos és elvegyül a tömegbe!!!
17:54-es:
Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem a szín változás okozta az érdeklődés csökkenését hanem, hogy pont a szőkítéssel tönkretett száraz, töredezett haj?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:54
Ezen már csak mosolyogni tudok:)
Szóval eddig neked mindig beszólt minden pasi, de most már nem...Ja, mert minden pasi egyforma és beszokott szólni:S
Kb olyan nagy ökörséget írtál, mint amit most én fogok:
Öregszel!
És mi van ha nem áll jól a barna?
Amúgy nekem mindegy milyen a haj.
Mindig az arcot nézem.
Nekem talán legjobban a szőke csajok jönnek be, nem tudom miért, és a szőke hajszín tényleg feltűnő.
Persze ez nem azt jelenti, hogy más hajszín nem tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!