Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit nem szeretnek a nem izmos nem barna hajú és szemű pasikban?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 21:02
1/15 anonim válasza:
Nincs izmuk(létezik ilyen?:O),nem barna a haja,nem barna s szeme.
2/15 Tréfarépa válasza:
Nekem barnásszőke a hajam, barna a szemem, izmos is vagyok, így nem tudok rá választ mondani
3/15 anonim válasza:
nem tudom honnan szedted ezt az altalanositast..
4/15 anonim válasza:
Mármint pl mit nem szeretnek a szőke kék szemű vékony srácokban?
Szerintem ez hülyeség senki nem mondja hoy az összes barátja barátnője ilyen volt....
vannak gyengéi az embernek de sztem ilyen nincs hogy azért mert valaki szőke vékony kék szemű de jól néz ki ne tetsszen a csajoknak.
5/15 anonim válasza:
Mert semelyik nem néz ki úgy mint én:/
6/15 anonim válasza:
hát ez milyen kérdés? nem lehet mindenki izmos, a szemed meg a hajad színéről tényleg nem tehetsz.. nem mindenkinek ugyanaz az ideálja, biztos vagyok benne, hogy valakinek az ilyen pasik jönnek be:)
8/15 anonim válasza:
ha lenne izmod nem tudnál mozogni se
9/15 anonim válasza:
Ez valami szent írás, mert akkor megmagyarázza, hogy azért nincs csajom, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, szőke vagyok és kék a szemem?
Ez a kérdés ahhoz hasonlít, amit reggel tettek fel, miszerint a férfiak, miért csak a szőke nőket szeretik.
10/15 anonim válasza:
azt hogy nem izmosak és se a hajuk se a szemük nem barna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!