Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ugyanúgy észrevesztek egy barna hajú lányt, mint egy szőkét vagy vöröset?
17:54-es
te aztááán nagyooon szőőőke lehettél(viccet félretéve)
de belülről sötét...ezvan
amúgy szerintem a hajnak nem feltétlenül a színe számít...
inkább a kinézete az ápoltsága vagy hogy hogy áll az adott lánynak...mert lehet egy lánynak szőke haja,de az nem biztos hogy illik is hozzá...
én minden feketehajú csajt megnézek.
vonzza a tekintetem.
Valami ilyesmi volt kiírva facebookra:
"Mért van az, hogy a fiúknak csak a szőkére festett, kiló sminkes, műszempillás, műmellű, köldökig dekoltált lányok jönnek be?:/ A többi lányt észre sem veszik"
A barátom elolvasta,és elmondta, hogy mennyire utálja, ha ilyeneket irkálnak hülye kiscsajok akik azt se tudják miről van szó. Aztán megmondta, hogy ez tök hülyeség,lehajolt és megcsókolt.:) Barna vagyok, tökátlagos, semmi szép nincs bennem, mégis rengeteg udvarlóm akad. De hogy őszinte legyek, nem érdekelnek. Nem kell, hogy észrevegyenek a fiúk. Nekem csak egy kell, és azt már megkaptam:) <3 Nem értem miért lenne valakinek jó, ha vagy 10 fiú belé van zúgva. Mindenkinek bőven elég egy ember, főleg ha kölcsönös :)
Kedves Kérdezo! A szoke nok feltunobbek az utcán, de az nem jelenti azt hogy jobban bejonnek a pasiknak. Én pl az a fajta pasi vagyok (mert akárimt is mond a nok tobbsége, mi pasik NEM vagyunk 1formák) aki a barnákat szereti. és itt szó sincs semmiféle szokenos viccekrol vagy valami. Nekem az tetszik. Ha a Te arcodhoz a barna jobban állna, akkor ne habozz ;)
Kedves 17:45! Ha akkora szardarab vagy, hogy a pasik csak a melledet veszik észre, akkor lehúzhatod magad a WC-n.
Kedves 17:54-es EXplatinaszoke! Csokkent az egód? mit érsz vele ha utánad futyulgetnek a srácok? Te nagyon buta vagy :D Ha odamenni nem mernek akkor elég szerencsétlenek lehetnek. Ne a jelenlegi hajszined okold ha nem tudsz pasit fogni:) Te is lehúzhatod magad a WC-n.
Kedves ma 08:13! Minden tiszteletem a Tiéd. Tobb csajnak kéne így gondolkoznia mint ahogy Te :)
21/F
Miért van az hogy tök komolyan tudok venni egy válaszolót, talán még egyet is tudok érteni vele amíg nem jön egy helyesírási hiba vagy egy hülye smile? <3-ettől meg egyenesen kiver a víz..
A kérdésre válaszolva: Én rikító piros vagyok de voltam már sötétlila, majdnem fekete, szőke, barna, bordó, narancssárga és a hapsik mindig ugyanúgy megnéztek. Amúgy, nem lehet általánosítani, mert vannak akiknek őrülten bejönnek a szőkék, ők megfordulnak az ilyen lányok után, van aki meg mindenkit megnéz.
Nálam nem lényeg a hajszín,a kisugárzás számít,persze ha nagyon elüt az összképtől akkor biztos észre veszem,de nem a szépsége miatt.
Egyébként eddig csak barna barátnőim voltak.
Én jelenleg szőke vagyok 2éve de voltam már fekete és barna is. Bármennyire hangzik hülyeségnek és szóljátok le azokat akik ezt állítják tényleg van abban valami hogy a pasik elöbb felfigyelnek a szőkékre. Ezzel nem azt állítom, hogy könnyeb pasit találni, hiszen ha valaki komolyabbat tervez veled teljesen mindegy hogy milyen színű a hajad:) A szőke haj feltünő és ha megfelelően van ápolva nagyon szép de ha valaki szép és ad magára akkor barna, vörös vagy akármilyen hajszínnel sikeres lesz a pasiknál ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!