Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond ha smárnál én is átteszem a nyelvem az ő szájába? Vagyik ha ez gond? Léccc sürgös
Figyelt kérdés
most smacizok előszőr.. és elkéne pár jő tanács2011. márc. 2. 17:18
1/4 anonim válasza:
Miért szerinted a dolog annyiból áll,hogy kinyitod a szádat,mint egy hal és majd ő csinál vmit? Elég unalmas úgy..nyilván mindkét félnek kell "dolgozni" a nyelvével, szájával,lehetőleg egy ritmusban, összehangolva. Nem hinném,hogy bonyolult, nekem valahogy sosem kellett magyarázni, jött magától,másrészt annyi filmben, videón, na meg utcán lehet látni smároló emberéket,hogy már abból tanul az ember. Hány éves vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.am a korom nem szivesen mondom meg a választ.am a válasz kicsit késett de nagyon köszi
2011. márc. 2. 17:24
3/4 anonim válasza:
Atyaég..ott vagy a barátoddal, és te leülsz gyorsan a GYIK elé,hogy hogyan csókolózz? Ez azért nekem sok..Ezek után 10-13ra tippelném a korodat, de ha ilyen szinten állsz,szerintem ne a "smacizáson" gondolkozz. Bocs.
4/4 anonim válasza:
Nyissátok ki a szátokat, aztán simogassátok egymás ajkait és nyelvét a saját nyelvetekkel. Ennél pontosabban nem tudom leírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!