Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Le kéne szoknom a cigiről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kéne szoknom a cigiről?

Figyelt kérdés

Dohányos vagyok. Nem durván napi 2-3 szál ami szerintem nem sok de (ha minden összejön) leendő barátnőm nem dohányzik. Szóval lányokat kérdeznék főleg hogy egy kicsit dohányos fiút mennyire tudnátok eltűrni, ha ti nem cigiztek? Nem büdös a szám vagy ilyenek. Szoktam rágózni vagy valahogy mindig megoldom.

17F

2009. febr. 16. 23:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
sokat segítenek ám ezek a kommentek. Egyre jobban érzem, hogy nem is kell nekem a cigi. Ez kéne nekem, hogy mondják hogy ne cigizzek csak ugye társaságtól ezt nem hallom, szülők meg nemigazán tudják. Lehet segítene az is.
2009. febr. 17. 01:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

engem biztosan utálnál. :) Nálam ugyanis kizáró ok a dohányzás. Ha barátok közé megyek, akkor mindig azt kérem, hogy ne menjünk dohányos helyre. A gyerekkoromat a szüleim végigfüstölték, mostanra kialakult valami asztmás izé is. Olyannyira, hogy a ruhán, hajon is megérzem, ha dohányos valaki. Szerintem egyébként tedd le, nemcsak a lány miatt, hanem a saját egészséged miatt is. Egyébként sokkal hamarabb elkapsz bizonyos betegségeket is, ráadásul a dohányzás elég nagy kockázati tényező. Apám 30 év után tette le (kemény napi 2 doboz) úgy, hogy egyik napról a másikra többet nem vette a szájába. Akaraterő kérdése. Nem mintha nem kívánnád néha, de ha nem akarod, akkor senki sem fogja a szádba kényszeríteni. Hajrá! :)

2009. febr. 17. 10:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hallod(18/f) én ha meglátok egy lányt cigivel a kezében egyből azt mondom hogy nekem nem kelle akárhogy néz is ki.

Nem szeretem ha valaki cigizik akárhányat is szív el

2009. febr. 17. 11:18
 14/18 A kérdező kommentje:
szerintem ez már túlzás. Van csaj ismerősöm nem egy aki dohányzik és mindegyik teljesen értelmes, okos és jól is néznek ki. Itt már teljesen leszarnám ki cigizik ki nem :D
2009. febr. 17. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

én nem cigizek és baráti társoságba van aki igen ilyenkor megkérjük h ne felénk fúja és ennyi nekem nem kéne olyan pasi aki cigizik!!

mert nem akarom folyton a cigit szagolni meg stb.

tehát szerintem ha nagyon szeretném a srácot akkor is csak akkor viselném el a cigit HA amikor velem van akkor nem gyújt rá

bár ez nem megoldás mert ruha haj mindenen érződik:S

szerintem tedd le a cigit!!

neked is jobb lesz és a bnőd értékelni fogja h letetted a cigit akár miatta akár magad miatt!

15/L

2009. febr. 17. 16:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha még csak "ha minden összejön", akkor külön imponálni fog neki, hogy érte még erre is kész vagy. Képes vagy.

A társasághoz meg csak annyit, hogy mondd meg nekik, hogy neked ez fontos, és ne kínáljanak cigivel, vagy amikor rágyújtanak, húzódj kicsit félre, hogy ne szálljon rád a füst. Tudom, egy dohányos helyen nem annyira könnyű megoldani, de valamilyen megoldást találjatok. Ha igazán a barátaid, akkor meg fogják érteni, és nem fogják erőltetni. Neked csak annyi a dolgod, hogy külön kéred őket, hogy ne kínáljanak, és ne is hagyják, hogy rágyújts. Én ugyanígy vagyok egy bizonyos étellel (lényegtelen kiírnom, hogy melyik). Mindig rosszul leszek tőle, ha csak egy kicsit nem figyelek oda. És kérni szoktam a környezetemet, hogy ne hagyják, hogy megkóstoljam, akármennyire is szeretném. Mert az elején még ízlik, de mindig elcsapom vele a gyomrom.

Ennyit tudtam segíteni.

Amúgy az én édesapám is dohányzik, de szerencsére csak az erkélyen, a lakáson belül nem. Valószínű, hogy nekem se tetszene, ha behozná a szagot.

A párom 1 hónap után (egy hónapja voltunk együtt) tette le a cigit, mert engem zavart. Nem mondtam ki neki, de biztos érezte rajtam, meg sose adtam neki szájrapuszit se (!) ha előtte dohányzott. Nem szívott sokat, de elég régóta volt már "kocadohányos", ami nem is biztos, hogy kifejezhető már ezzel a szóval. De értem megtette, és én nagyon örültem neki. Ez az ő egészségének is jó. Hosszútávon. :)

Sok sikert!

2009. febr. 17. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Én tuti nem jönnék össze egy olyan pasival aki cigizik. Nem bírnám elviselni a büdös cigiszagát... Szerintem szokj le, hidd el jobban jársz. Már nagyon új dolgot nem tudok tanácsolni / mondani mert a többiek már szinte az összeset leírták. SZóval csak annyi hogy végülis te döntesz mert a te életed, de ha mégis a leszokás mellett döntesz akkor sok sikert :) (L/14)
2009. febr. 18. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Na? Hogy sikerült? :)
2009. márc. 4. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!