Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a lányok a bunkó pasikat?
ezt itt nem úgy értem h retardált szinten bunkó
hanem h nagyon nyers a modora szeret mindenbe belekötni stb stb
bunkó = határozott, öntörvényű, magabiztos = férfias
de csajokat ne kérdezd, mert úgyis letagadják
Én nem szeretem a bunkókat. De egyszer már valahol írtam is, hogy nekem a bunkó pasi az például, aki veri a barátnőjét, elissza az összes pénzüket, minden nap részegen jár haza, ordibál, gusztustalankodik, stb.
Az olyan pasik viszont mindig is bejöttek, akik határozottak, kiállnak magukért és a párjukért, ha kell erőteljesen, akik nem félnek kimondani a véleményüket, akik ha valami támadás éri őket, keményen visszaszólnak, megvédik magukat, vagy a párjukat, szóval nem nyúlbélák, inkább vezéregyéniségek. Viszont szerintem ez nem a "bunkó" kategória.
Nekem talán azért jönnek be jobban az ilyen típusúak, mert én félősebb, bizonytalanabb típus vagyok és szeretem magam biztonságban érezni a párom mellett.
18:52
Nem értem, hogy az, ha valaki határozott, öntörvényű, magabiztos, az miért bunkó? A határozottság és a magabiztosság például szerintem határozottan pozitív tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!