Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám motiválni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám motiválni magam arra, hogy próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években voltam bulikon, partikon, kiállításokon, stb., de sose sikerült lánnyal kapcsolatot kialakítani. Emiatt az utóbbi 2-3 hónapban már egyáltalán nem mozdulok ki, hisz mi a fenének, úgyse lesz semmi :S Barátaim sincsenek, akik el tudnának rángatni valahova. Az online társkeresés meg ugyanúgy katasztrófa.
2011. febr. 27. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hmm... hát ez lehet, hogy elvetemült ötlet, de űzz belőle játékot. :D

Mármint, egy nap, amikor nagyon ráérsz, unatkozol, miegymás, kapd össze magad, borotválkozz meg, öltözz fel jobban, és menj az utcára, valami emberközpontúbb környékre, mintha te is mennél valahova, majd random szólíts meg olyan lányokat, akik tetszenek. Próbálj ki mindenféle ismerkedési módot, és figyeld meg, mi tetszik nekik a legjobban. Így több lánnyal is ismerkedhetsz egy nap. Aztán ha úgy látod, valamelyiknek szimpi vagy, csak menj tovább, miután elkérted a számát és később újra elhívhatod randizni. Így olyan, mintha spontán csajoznál, nem direktbe.

2011. febr. 27. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Az életedet magadért éled, nem a nőkért...nem szeretsz sehova járni, magadért tenni dolgokat?Mert én szoktam...hobbyk,sport,szórakozás...épitem magamat.

Miért?Mert én úgy akarom,úgy érzem jól magam.És tudod mit, ha én jól érzem magam a börömben, akkor más is jól tudja érezni magát a társaságomban.Próbáld meg ezt,kezdj élni, kezd megtalálni a dolgokat amiket élvezni tudsz az életben...Szóval nem az számit, hogy mi történik veled, hogy viselkedik más veled,hanem az, hogy hogyan reagálsz erre.

Például érdekes cucc,hogy mikor elutasit téged egy csaj, nem is annyira egő maga az elutasitás, inkább az lehet égő, hogy elvörösödsz,lehorgasztott fejjel távozol.Ha emelt fővel távoznál,mint akinek nem tört össze belül a világa emiatt, lehet lenne még 2 csaj aki látta a helyzetett és bejönne ez a hozzáálásod.

2011. febr. 27. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát Kedved Kérdező!

Az első válaszolonak igaza van. Kapd ki magad és poénbol indulj a belvárosba. Vagy sétálj egyet a Váci utcán , hidd el hogy odamész egy aranyos,kedvesnek tűnő lányhoz hogy nővérednek kellene hnapra surgosen szulinapi ajándék esetleg tudna e segiteni vagy ilyesmi hidd el,hogy fognak segiteni:D A lényeg hogy probálkozz, meg legyen önbizalmad.

2011. febr. 27. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés hogy hogyan hanem hogy mikor?

Most! Mindig csak Most!

2011. márc. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!