Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró a fiúknál (18-21), ha egy lány a koránál fiatalabbnak néz ki (17, de 15nek tűnik)? :D (vegyük hozzá, hogy mondjuk hozzá kedves meg aranyos meg szép)
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 14:18
11/23 A kérdező kommentje:
úgy tűnik, nem is olyan nagy hátrány, mint gondoltam, de akkor mért néz mindenki levegőnek? xD
2011. febr. 26. 16:15
12/23 Norb66 válasza:
Azért mert nem a megfelelő fiúkkal vagy körülvéve. Vigyáz rád a sors. :) Egyáltalán nem hátrány. Őrizd is meg magad a Nagy Ő-nek :) és különben is, nem elég ha csak egy vesz észre? :)
13/23 anonim válasza:
15:24 vagyok! Észre vagy véve!!! Ha szeretnél beszélgetni küldjél privátot. ;)
14/23 A kérdező kommentje:
16:18 az lehet xD :D
például én kolis vagyok, és nem sok szabadidőm van, így nem is sok emberrel találkozok, de hétvégente mikor hazajárok vagy éppen a koliba, a buszon van egy fiú. de még csak rám se néz. nem úgy, mint akinek nem tetszenék, csak mint aki azt sem tudja, hogy ott vagyok... xD hát ja... kb mindig ez van (lehet az is hozzájárul, hogy alacsony is vagyok, ezért nem vagyok neki szemmagasságban xD)
15:24 dobtam egy privátot :D
2011. febr. 26. 17:29
16/23 anonim válasza:
:P ismerős.. én is elég alacsony vagyok, az arcom olyan kislányos..
viszont nagyon tetszik, ezzel kitűnök a tömegből és éppenséggel előnyt jelent a pasiknál is ahogy észrevettem.
17/23 anonim válasza:
Ismerős helyzet hiába bíztatnak engem sem vesznek észre de lehet azért mert nem járok sehova egyébként én is 17 vagyok de én meg 13-14 nek nézek ki kb marha jó!
18/23 Norb66 válasza:
Ne is járj sehova, örülj inkább hogy fiatalabbnak látszol! Ha elolvasod a hozzászólásokat rájössz, hogy nem hátrány, hanem előny :)
19/23 anonim válasza:
örülj neki, akinek kell csak észreveszi :)
20/23 A kérdező kommentje:
egyszer biztos észrevesz valaki :D
2011. márc. 5. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!