Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismer ilyen pasit?
tudom, hogy nem lehet lista alapján ismerkedni és nem lehet gyik-en ismerkedni, szóval ez csak egy elméleti kérdés :D de ismertek olyan pasit, aki:
× 18-21 éves, lehetőleg nyilas, esetleg oroszlán a csillagjegye
× min. 180 cm magas, vékony/szálkás, nem kigyúrt
× jó stílusa van [=ha rendszeresen lebu.zizzák az öltözködése miatt, jöhet :P]
× magabiztos, intelligens, humoros, cinikus
× nem cizigik
röviden ennyi, ismertek ilyet? :)
Nekem már érdekes, ez a kis lista :P
Nyilas voltam.
hogy érted hogy leb.zizzák?
amúgy pont ilyen a barátom, csak őt nem b.zizzák le.
a kommentek :D
"régen nyilas volt, 93 éves, kell?"
a szálasis elég ütős volt :/
13.17: lány vagyok
direkt kezdtem azzal, hogy TUDOM, h nem lehet így pasit találni, mert nyilván nem lesz 100%-os egyezés, erre nem is várok :D csak érdekelt, h vannak-e hasonló fiúk.
a stílusnál azért írtam ezt, mert tapasztalatból tudom, h ha elkezdem leírni, hogy milyen legyen, úgyis az lesz a reakció, h 'szóval bu.zi?'
13.30, 76%: írjak privit? :)
Hááát én ismerek, de 29 éves.(horoszkópokat ne vágom, fogalmam sincs, hogy ő mi... :D )
A "jó stílus" meg relatív, szerintem jó a stílusa, de azt hiszem, nem ugyanaz az ízlésünk: őt soha nem b.zizzák le, mert FÉRFI, és úgy is néz ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!