Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Szia:)
Szerintem nem kell aggódnod , hisz tutira mihamarabb össze ismerkedsz váratlan helyzetből egy olyan fiúval aki neked szimpi lesz , az meg hogy van hasad..szerintem az egy fiút sem zavar egyrészt aranyos szerintem ha van egy kis hasija a lánynak másrészt, mellette sportolsz szóval nem otthon a tv előtt ülsz 24 órán át egy zacskó csipszel a kezedben..:D és ez máris egy jó kiemelkedő dolog..:) igazság szerint nekem sincs barátnőm , és mondhatni néha nekem is eszembe jár, hogy de jó is lenne egy lány mellém aki akármikor átölelhetném ,meg puszilgathatnám stb.. szóval akivel együtt lennék és szeretném.. de nem búslakodom hisz kitudja mikor akadok bele abba a lányba akivel szimpatizálok , pedig sajnos vagy nem sajnos hisz a bukásokból tanulunk , nekem is volt 1-2 érdekesebb ismerkedésem legfőképp..:')
Szia
15/F éves fiu vagyok hát nekem se volt még csajom és nem is nagyon kellene szerintem, deez csak az én véleményem ráérsz késöbb is pasizni.
:)
Hogy pasizz be? Sehogy. Majd jön magától,amikor jónak látja,nem kell eröltetni,abból vannak az egy hetes "kapcsolatok"...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!