Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már megbeszéltük, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már megbeszéltük, hogy találkozunk, akkor mi a gond?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, a volt barátom szeretné újra felfrissiteni a kapcsolatunkat,ezért msnen megbeszéltük,hogy találkozunk. Ő hozta fel a találkozás témát. Eléggé elfoglalt a munkája miatt ez tény. Viszont kb 1hete kérdezte meg,és azóta még csak fel sem hozta hogy melyik este tudnánk találkozni. Mi baja van? Meggondolta magát? Én már egyszer megkérdeztem,hogy akkor mi lesz a talival,írta,h. majd este megbeszéljük,de persze,hogy aznap este elfoglalt volt. Tegnap szintén beszéltünk,de fel sem hozta a talit. Ciki ha újra megkérdezném,hogy akkor most szeretne talizni vagy nem? Ez nem olyan mintha erőltetném? hogy hozzam fel neki újra a témát?
2011. febr. 23. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
'Ez nem olyan mintha erőltetném?' Ha te megkérdezed, akkor miért lenne erőltetés? Hiszen te csak tudni akarod, hogy mit akar a barátod. Kérdezd csak meg nyugodtan, nyíltan...
2011. febr. 23. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a gond,hogy igazából még nem békültünk ki,csak msnen beszélgetünk egy ideje, tehát még nem a barátom (újra)
2011. febr. 23. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Így már én is jártam, és ez az egész a bizonytalansággal volt magyarázható.

Igen, szerettem volna látni, ki akartam békülni, meg akartam mutatni, hogy mennyit változtam, amíg nem találkoztunk - és nem akartam látni, mert nem tudtam, hogy fog reagálni, lehet, hogy azért jön, hogy elmondja, hogy talált nálam jobbat, hogy leszóljon, hogy hogy nézek ki.

A végén nem mentem el, pedig utazott 140 km-t hogy láthasson. Azóta nem is beszéltünk.

És mindez azért, mert bizonytalan voltam magamban.

Lehet, hogy ő is ilyen.

De az is lehet, hogy csak tényleg nincs ideje.

2011. febr. 24. 05:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam, megkérdezem tőle ma,hogy pl ráér e holnap este. (akkor általában mindig ráér,ha csak nem választja inkább a haverjait).Ha lemondja,akkor egyértelmű,hogy vagy nem érdeklem,vgy vmiért fél a találkozástól. Valahogy úgy kellene állnom hozzá,h. mindenképp akarjon velem talizni. :D
2011. febr. 24. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!