Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet úgy menni buliba, hogy nem iszom alkoholos italt?
nőies ha valaki nem iszik alkoholt egy buliban, vagy csak mértékkel.
viszont egy férfi legyen férfi és igyon!
Tudod, én egy füves-ivós (drogos alkoholista) fiútól nem akarnék SEMMIT, ha még cikinek is tartja, hogy nem leszek részeg a bulikban, akkor főleg..!!
Annyira jól soha nem tudna kinézni. :S
Mégis mit szeretnél ettől a fiútól?
Ugyanis a leírás alapján a legtöbb, amire számíthatsz, hogy meghajt befüvezve, piásan, egy házibuliban, reggel meg értelemszerűen nem emlékszik a nevedre se.
Neked ez kell..???
Én 14 éves korom óta úgy bulizok, hogy 1 korty alkoholt sem iszom!!!
Ez nem azért van mert nem szeretném, de a szervezetem nem tudja lebontani az alkoholt és szinte 1 korty sörtől úgy berúgok mintha felittam volna az egész boltot:S
De te csak mond mert nem szeretnél. De sztem egy kis sörtől semmi bajod nem lehet, bár pont én mondom:D
Egy buli mért arról szól, hogy mindenki félholtra igya magát? Anélkül is ki lehet kapcsolódni.
Amúgy meg elég idióta vagy, hogy egyáltalán szóba állsz olyannak aki iszik meg füvezik. Mégis mit gondoltál, hogy majd miattad megváltozik? Az ilyen függő gyökerek a legönzőbb emberek. K*rvára nem érdekli őket semmi, csakhogy kielégítsék a függőségüket. Komoly érzelmi kapcsolatra nem számíthatsz tőle, de nyugodtan legyél hülye és tanulj a saját károdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!