Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy biszex sráccal?
Van egy lány akivel alakulgat vmi az a kérdés h elmondjam-e neki... sztem tetszek neki ő meg nekem nagyon szal nem szeretném ez miatt elveszteni :S Sztetek mondjam el neki? Lányok ti összejönnétek egy biszex sráccal?
17/F
21:29 Hú de jó.:P
De ki vagy?:)
"minek vágysz faszra hülyegyerek.."
asszed ezt én irányitom hülyegyerek? XD
"Ne haragudj, de én nem."
Nem haragszok, miért haragudnék? :D A véleményekre voltam kíváncsi, köszi h írtál!
Csak egy törzsvendég vagyok :D Helmetet is bírom. :)
A témához visszatérve, nekem az ég világon semmi bajom a homoszexuálisokkal és a biszexuálisokkal, tényleg nem tudom őket utálni és haragudni sem haragszom rájuk, de a párkapcsolat nem menne, akaratlanul is mindig arra gondolnék, hogy mit csinál egy vele azonos neművel, nőszerepbe kényszerül-e, stb.
De te vagy az előbbi L/22?:)
Én nem szeretem a homokosokat, ezt egy másik kérdésnél kifejtettem, de erre az egész kérdést kitörlik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!