Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasit elijeszti, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasit elijeszti, ha egy lányt féltenek a szülei?

Figyelt kérdés
Engem például nem sok helyre engednek el, és a fiúk, akikkel jóban vagyok, szinte bárhová mehetnek. Még a lány osztálytársaim is :S
2011. febr. 21. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Riasztó az,ha a lány nem tesz ez ellen semmit és azt mondja jól van ez így! Volt már olyan lány ,aki azért nem ment el valam Városligetbe,mert a szülei nem engették! Na ez erriaszt!!!
2011. febr. 21. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
elriaszt*
 3/13 anonim ***** válasza:

Engem nem ijesztene el...Ugyan, honnan szedted ezt a baromságot???

Mert van pár irigy kis görény, aki ezzel szivat?

4/13 anonim ***** válasza:
De kezdjük azzal, hogy hány éves vagy?
2011. febr. 21. 19:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Az irigy kis görényt nem a kedves első hozzászólóra gondoltam, hanem az o. társaidra.
2011. febr. 21. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem riaszt el...

Egyrészt, mert SAJNOS egyre kevesebben vannak értelmes fiatal lányok, akiknek nem a piálásból áll a világ már 15 (esetenként korábban) évesen.

Másrészt, jó kihívás ez nekünk. :D Meg kell "küzdenünk" a szülőkkel. :D Nagy poén lehet! :D

2011. febr. 21. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Az elsőnek üzenném, hogy örüljön, hogy őt elengedik mindig. Vannak szülők akik nem engedik és a gyerek nem tud mit tenni. Azt várod, hogy szökjön ki és menjen el veled a városligetbe sétálni?

A kérdezőnek pedig rossz tud lenni az ilyen. Mert vagy a fiú nem hiszi el és azt gondolja nem akarsz vele találkozni vagy pedig a másik eset, hogy megunja, hogy te sose tudsz elmenni vele helyekre és másik lányt keres magának.

2011. febr. 21. 19:26
 8/13 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.

Köszönöm az értelmes válaszokat. :)

2011. febr. 21. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:

én se mehetek el szinte sehova. mondjuk a szüleim talán még elengednének, de a nagyszüleim is velünk laknak és ők már nehezebb eset. nekem se a piálásból áll a világ, nem tudom h mi a jó abban, ha nem emlékszel h ki húzott meg az éjszaka...

csak annyit szeretnék kérdezni attól, aki ezt jó kihívásnak tartja: mégis az ilyen lányok hogy szerezzenek maguk mellé társat? én már nagyon szenvedek tőle h állandóan otthon ülök és nincs egy srác aki szeressen...

17L

2011. febr. 21. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:26

Szökjön el? Nem, ilyet természetesen nem várok,ennél azért szerényebb alkat vagyok! Igazából a mondandómba belefűztem az én rossz tapasztalatomat és biztos az beszélt belőlem! Annyit azért elvárok,hogy a lány ne vegye ezt faarcal és annyit legalább mondjon,hogy szomorú és sajnálja,hogy nem jöhet velem,ne tegyen úgy,mintha ez rendben lenne,közben meg azt mondja ,hogy szeret! Mert ettől rosszul voltam!! Szüleim? Ugyanmár 22 éves fejjel,nekem ilyen gondjaim nincsenek! Igaz tiniként sose kocsmáztam el a szüleim pénzét,talán innen a bizalom!!

2011. febr. 21. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!