Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontoss légyetek szivesek segiteni a szüleim nagyon féltenek! Mit tegyek? Nem engedik h barátom legyen! ( bővebben lent)
Sziasztok, előre elnézést kérek a helyesírási hibákért.
Az a gondom h lassan 15 éves leszek és a szüleim nem engedik, hogy barátom legyen mert ugy gondolják, hogyha szerelmes leszek a fiú elveszi az eszemet és nem foglalkozok majd a tanulással, de én nem ilyen vagyok tudom, hogy jót akarnak és mindent megtesznek értem, de attól h szerelmes vagyok attól én tanulok mert van egy évvel fiatalabb barátom egy suliba járunk és van közös külön óránk is amikor együtt tudunk lenni, bár a fiú nem az a jófiú inkább az a kicsit rosszfiúsabb természetű, de nagyon rendes és én nagyon szeretem már egy ideje együtt vagyunk, de a szüleim nem tudják emrt tuti kiakadnának és csak veszekednének velem. Szerintetek mikor mondjam el, hogy van egy barátom ( persze nem az első igy tapasztalatból tudom h ha elmondanám akk kitörne a cirkusz) és hogyan tudnám ráébreszteni őket , hogy már nem vagyok kicsi (tudom nagy se vagyok de megbizható és ezt nem ego-zásból mondom mert téll az vok és a szüleim a jegyeimre se panaszkodhatnak mert kitünő tanuló vagyok)
bocsánat a hosszú szövegért és előre köszönöm a válaszokat.
üdv.: 15/L
sziasztok nagyon köszönöm a választ és bocsi az írásjelekért.
Már nem azért, de sztem egy év mulva se leszek sokkal nagyobb :SSS szoval nem tudom :SSS
én valahogy nem merem elmondani :SSSSSSS
már azon kiakadnak és kiabálnak velem ha 4-est kapok h mert ennek meg annak is négyes lett meg h miért lett négyes :SSs nagyon szigoruak sztem :S
de azért köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!