Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A többiek piszkálnak miatta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többiek piszkálnak miatta. Nem gáz? (részletek lent)

Figyelt kérdés
13/L vagyok és van egy gyerek aki 10 éves és tök kedves velem és viccelődik meg minden...És mostanra már egészen megkedveltem...A többiek piszkálnak ez miatt hogy ő egy kis *** ... De sztem meg a kor nem számít... Jah és a gyerek egymagas velem és nyáron lesz 11... és én meg nem vagyok az a fajta lány aki sminkeli magát meg "olyan" ruhákat vesz fel...
2011. febr. 21. 16:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat kértem... De ha neked ez a véleményed meghallgattuk köszi szia!
2011. febr. 21. 18:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy ki mertem fejteni a véleményemet. de csak szolni akartam h tul sokat ne várj tőle. 10 évesen a gyerekek 99%-a bujocskázik, kardozik, fogocskázik az osztálytársaival... kb 6.-7.-es korukban jön meg az eszük és dobják el a játékokat, hagyják abba a gyerekes dolgaikat, illetve ekkor kezdi el öket érdekelni a nők
2011. febr. 21. 20:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"kb 6.-7.-es korukban jön meg az eszük és dobják el a játékokat, hagyják abba a gyerekes dolgaikat, illetve ekkor kezdi el öket érdekelni a nők"

Mondjuk úgy, hogy 6.-7.-es korunkba megy el az eszünk, dobjuk el a játékainkat és velük együtt a régi jó békés életünk, azért mert elkezdenek érdekelni a nők. Nagyon nem mindegy :D

16/f

2011. febr. 22. 15:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát igen... :D
2011. febr. 22. 15:48
 15/25 A kérdező kommentje:
khm.. 99% ?? akkor lehet hogy ő pont beletartozik abba az egy százalékba???
2011. febr. 22. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Na de komolyan, te csak barátkozol, vagy többet is akarsz ettől a fiútól?
2011. febr. 25. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem törődj a véleményükkel! HA barátkozni akarsz vele, akkor a többieknek ahhoz semmi közük. Mert ők nagyoknak gondolják magukat, csakmert 17 éves pasijuk van és már a fél vááros végigkúrta őket.. Barátkozz nyugodtan :)
2011. febr. 25. 18:45
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi ucsúnak :) utolsó előttinek nem tudom... de jó lenne ha járni vagy vmi ilyesmi :S tudom hülyén hangzik de mindegy
2011. febr. 25. 18:49
 19/25 Norb66 ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni, semmi közük sincs hozzá amúgy meg :) Csak irigykednek. :)
2011. febr. 25. 19:17
 20/25 anonim ***** válasza:

16/f,

15:03-as hozzászólásodban lévő minden egyes szavaddal maximálisan egyet értek! :D

2011. febr. 25. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!