Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy olyan srác, aki borzasztó helyesírási hibákkal ír?
Van egy srác, aki velem egy évfolyamon van az egyetemen. Írt nekem hogy megakar ismerkedni. Borzasztóan rosszul ír. Én kissé allergiás vagyok arra, ha valaki ennyire nem tud helyesen írni. Ti hogy viszonyulnátok ehhez?
Amúgy még nem tudom, hogy bejönne -e vagy sem:(
Mondd már meg plz, hogy mit értettem féle, drágám... :)
Tényleg nem basztatlak, csak nem jön le, hogy mi a baj. Szerintem te érted félre azt a "gyerek"-es dolgot, de azt a kérdező is írta, hogy jól értettem és nekem szólt.
Tehát: mi volt a gond?
(Ismerd már el, hogy benézted :) )
ti beszélgettetek, majd ő bepofázott te meg vissza;D és én teljesen függetlenül idéztem a kérdezőtől majd arra véleményt is alkottam.
Amit irtam hogy szövegértési problémák, te erre azt hitted hogy neked irtam(15:37) majd ezt megkérdezted.
Erre az igen okos kérdező azt írta hogy igen neked(tehát helyettem válaszolt de nem arra amire kellett volna. és ezért te azt hitted hogy a kérdező a 15:37-es, holott az én voltam,vagyok.tetszik érteni?
Azt meg láttam, hogy idéztél. Csak az a rész irreleváns, mert nem arra reagáltam a 15:21-esben, hanem 13:49-re.
Ez igy teljesen jó
a 15:37-es meg nem neked szólt:) mit is kéne beismernem?;)
"a 15:37-es meg nem neked szólt:)"
Ó b.szki, én meg téptem a szám feleslegesen :)
Azért máskor hivatkozhatnál arra, amire válaszolsz...
Bár így sem tiszta, hogy hogy jön össze a 15:37, de ha nem nekem szól, akkor nincs is közöm hozzá :)
"mit is kéne beismernem?;)"
Lennének ötleteim :)
Sziasztok Gy.k huszárok! Imádlak titeket! De tényleg!
Pusszancs mindenkinek, megszerzem a pasit és megtanítom helyesen írni! :D
Igazán? :)
Nem tilos ám megírni őket (akár magánban is) ;)
A régi kérdések a legviccesebbek! Mi ez a sok mosolygó fej? Kiégek rajtatok. Nah? Privibe ment az anyázás? :D
Puszi: Kerekperec2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!