Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy olyan srác, aki borzasztó helyesírási hibákkal ír?
Van egy srác, aki velem egy évfolyamon van az egyetemen. Írt nekem hogy megakar ismerkedni. Borzasztóan rosszul ír. Én kissé allergiás vagyok arra, ha valaki ennyire nem tud helyesen írni. Ti hogy viszonyulnátok ehhez?
Amúgy még nem tudom, hogy bejönne -e vagy sem:(
Gyerek? Te most hízelegsz nekem? :)
Egyébként nem írsz vészesen, csak ugye egy helyesírás-fikázó kérdésben bent hagyni egy "megakar"-t kicsit necces, nem gondolod? :)
A kérdésre válaszolva: nem tudom. Ha az elején kiderül, hogy analfabéta a választottam, akkor valószínűleg elhajtanám. Ha később derülne ki... hát nagy csalódás lenne, de... ki tudja.
Ezt irta:
Aranyos, kedves gyerek. Csak hát az írása:P
Tehát akkor nem baj, csak engem zavart ez
Látom a kommentek szövegértésével is bajod van;D
15:37: ezt most nekem?
Erre reagáltam:
"Ne kötekedj gyerek, nálam sokkal rosszabbul ír!"
Neked bizony! :D
Amúgy szoktam én "apasit" is írni "a pasit" helyett. Aláhúzta, de nem is olvastam vissza h mit írtam.
Én nem ilyen szintű helyesírási hibákra gondoltam.
kovpet xDD
nézd már meg hogy a kérdezőt idéztem:)
19:04 Figyelj, olvasd már vissza az egészet plz, mert kezd kabaré lenni a dolog :)
A 15:37-es komment nekem szólt? Mi is volt ott a gond?
(15:37 és 19:04 gondolom ugyan az a személy)
Arra kérdeztem rá 16:33-kor, hogy nekem jött-e egyáltalán.
Erre a *kérdező* válaszolt (17:13), hogy "Neked bizony! :D". Most akkor mi van? :)
Azt meg láttam, hogy idéztél. Csak az a rész irreleváns, mert nem arra reagáltam a 15:21-esben, hanem 13:49-re.
Értő olvasás. Ez a kulcsszó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!