Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy olyan srác, aki borzasztó helyesírási hibákkal ír?
Van egy srác, aki velem egy évfolyamon van az egyetemen. Írt nekem hogy megakar ismerkedni. Borzasztóan rosszul ír. Én kissé allergiás vagyok arra, ha valaki ennyire nem tud helyesen írni. Ti hogy viszonyulnátok ehhez?
Amúgy még nem tudom, hogy bejönne -e vagy sem:(
A helyesíráshoz érzék kell (mint mondjuk a nyelvtanuláshoz...). Ha egyébként intelligensen, szépen fogalmaz, bő a szókincse, és ilyesmik, akkor ez nálam nem lenne akadály.
22L
hát nekem is szúrná a szemem, de hát ez van.
szúrja a szemem, hogy a páromnak nincs matekhoz logikája ami nekem a kedvenc tantárgyam volt a suliban.. jó és? túl tettem magam rajta:)
pedig ha vkinek nincs logikája az mindig nagyon b*ssza a csőrőm:) de neki elnézem^^ legalább kiegészítjük egymást:D
ő azt szereti amit én gyűlöltem annó..:P
23/f
Az az igazság hogy otthagyta az egyetemet (most már nem is iratkozott be) mert szinte az összes vizsgán megbukott:(
Kérdeztem még akkor tőle, h mi lesz vele és mondta, hogy ő ehhez hülye és otthagyja és elmegy dolgozni. Most árufeltöltő egy boltban.
Tehát nem biztos, hogy annyira kitartó, mivel itt hagyta a sulit. Elsősök vagyunk-volt. 19 évesek.
Aranyos, kedves gyerek. Csak hát az írása:P
Tehát akkor nem baj, csak engem zavart ez
"Írt nekem hogy megakar ismerkedni. Borzasztóan rosszul ír."
Összeilletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!