Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megbököm facen, azt veheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbököm facen, azt veheti úgy, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés
Vagy mit gondolna? Valahogy a tuttára akarom adni.
2011. febr. 20. 05:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
a megbökés gombnak ez a funkciója...
2011. febr. 20. 05:17
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Ja csak ne túl erősen bökd meg, mert még terhes lesz..
2011. febr. 20. 05:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
hát azzal, hogy ez a funkciója vitatkoznék. meglehet, hogy erre találták ki, de majdnem teljesen valószínűtlennek tartom, hogy 13 pasinak is bejövök a barátaim közül, márpedig annyian böködnek. szerintem unaloműző. legalábbis nekem az :D
2011. febr. 20. 05:23
 4/14 anonim ***** válasza:

A lányom mondta, hogy a megbökés az azt jelenti, hogy szexelnél vele. Állítólag valahol ki van írva.

Mindkét gyermekem azzal szórakozott ugyanis, hogy az ismerőseiket bökdösték és amikor kiderült a valós jelentést,( a lányom alaposan elolvasott valamit) rájöttek, hogy nemcsak lányokat, hanem a haverjaikat is bökdösték. Volt is röhögés.

Talán a szabályzatban lehet. Fogalmam sincs.

2011. febr. 20. 05:33
 5/14 anonim ***** válasza:

A bökés nem azt jelenti, hogy szexelnél vele. Ez csak egy elterjedt hülyeség. A hivatalos angol nyelvű szabályzatot ajánlom a lányodnak. :)

Amúgy persze, megbökheted. Nem vesztesz vele semmit, de azért ennél egy picit több kéne.

2011. febr. 20. 05:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Én egy lány már bökdösök hetek óta, de rám se b@szik:(
2011. febr. 20. 09:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

xDxD egy böködéssel nemlehet tudatára adni hogy szereted. Az unalom űzésre valo. Ha rámtör az 5 perc akkor néha mind a 472 ismerősömet megbököm ( nem...nem kefélni akarok velük:D ). Ez egy vicces hasztalan funkcio. Ha annyira odavagy faszbukért akkor keress alkalmazást ambe beirod szived csücskének nevét és kidobja hogy te meg "szived csücske" szeretitek egymást, ezt kipostolod azt joság van ^^. Am meg inkább hivd el vhova. Többre értékeli (mégha nem is hiv el ) :)

2011. febr. 20. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Mégha nem is megy el*
2011. febr. 20. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
41%
Remélem egyszer eltűnik ez a baromság FB-ról.
2011. febr. 20. 09:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem már annyira népszerű ez a dolog, hogy marhára nem azt jelenti, hogy szexelnél vele, vagy bejön neked, akármi is a hivatalos jelentése. Nálam kb. annyit jelent, hogy "szia".
2011. febr. 20. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!