Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Észre veheti majd, hogy nekem...

Észre veheti majd, hogy nekem ez lenne/lesz az első?

Figyelt kérdés

Pár napja csókolóztam egy férfival,akit már régóta ismerek,de semmi több nem történt,mert...mindegy,bonyolult lenne elmagyarázni.

Tegnap azt mondta,hogy vacsorázzunk együtt a hétvégén.Én beleegyeztem...De csak később jöttem rá (kb. 4 óra múlva),hogy kehet,hogy több is történne...

Ha odáig jutunk,akkor elmondjam neki,hogy szűz vagyok vagy inkább hagyjam,had csinálja,amit szeretne?

2011. ápr. 12. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudnia kell rola.
2011. ápr. 12. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy el kéne mondjam,de mi lesz,hogyha akkor már nem fog akarni?
2011. ápr. 12. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lenne vele probléma, csak azt ne mondd, neki, hogy a házasságig szűz akarsz maradni, mert a mai világban ez eléggé lelohasztja a pasik többségét és inkább odébbállnak, ha csak nem valami nagyon vallásos az illető.

A hétvégén mondd el neki, hogy mi a helyzet, ha jó fej megérti és nem rohan veled egyből az ágyba, de sokáig se szabad váratni, valószínűleg ha akcióra kerül a sor gyengéd lesz, esetleg elsőre nem is lesz behatolás, ha te nem akarod, csak kis orál meg "fürgeujjak".

2011. ápr. 12. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:
De Ő jóval idősebb nálam és ezért gondolom,hogy nem örülne annak,ha ez akkor derülne ki...
2011. ápr. 12. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mered elmondani neki, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotok még nem érett szexre. Addig meg ne add oda magad neki. Vagy megbeszéled vele, vagy no szex. Ne k..rd el az életed, szó szerint.
2011. ápr. 13. 22:47
 6/6 Szesze ***** válasza:
Te hany eves vagy? es o?
2011. ápr. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!