Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változhat még a párom? Észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat még a párom? Észre veheti még hogy ez igy nekem rossz? Ti kaptok még bókokat a párotoktól hosszabb idő után is?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem ő volt a csúcs. Folyton kedveskedett, dícsért, törödött velem.Az idő eltelt, összeköltöztünk, lett egy kisfiunk.Nagyon megváltozott. Sosem kapok dícsérő szavakat, gyengédséget.Talán azt sem veszi már észre hogy nő vok.Hiába öltözöm fel szépen,csinosítom ki magam.Ő haza jön és észre sem veszi.Szoltam én már többször hogy jól esne néhány kedves szó,de elmegy a füle mellett. Többnyire azt mondja hogy nem akarja növelni az egomat,nehogy elszálljak magamtól.
2011. máj. 28. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Az élet folyamatosan változás. Vannak ún. centrális tulajdonságok, amik nem változnak, de a többi képlékeny. Próbálkozz másképp. Ha a díszítés nem jött be, annyi lehetőség van még. Lehet nem kapja meg otthon azt, amit régebben megkapott és számára fontos (volt). A leírásból elhidegülésnek tűnik. Esetleg eredetileg is ilyen volt, csak nem volt észrevehető-
2011. máj. 28. 13:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát a nem kapja meg amire szüksége lenne- alatt mit értesz? Én igyekszem elintézni a dolgait és rendben tartani a holmijait.Amire megkér megcsinálom, na meg amire nem kér meg azt is.A hálóban szerintem az lenne a vágya hogy ne zaklassam. Ő fáradtnak vallja magát az ágyjelenetekhez, igy sokszor pofára estem már, és besült a probálkozásom.( ami hozzátenném eléggé megalázó tud lenni, ha lelkesen próbálok rámászni a páromra és kőkeményen kijelenti hogy nem). És nem volt ő ilyen, minden érzésemről tudni szeretett volna, most meg hiába próbálok neki mondani bármit is nem érdekli.
2011. máj. 28. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
bele fásult, kezdjetek el megint randizni, hogy kicsit izgibb legyen a dolog. Pl beszéld meg vele, hogy ekkor és ekkor itt és itt találkoztok, és vacsizni mentek. Külön menjetek, külön készülődjetek stb. Legyen olyan mint az elején, mikor még csak ti voltatok, legyen megint izgi.
2011. máj. 28. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy megcsal ?
2011. máj. 28. 13:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Áááá nem hinném.Bízom benne. Sőt az ő rögeszménye folyton hogy biztos megfogom csalni. Nem tudom mi jár a fejében, nem beszél az érzéseiről ugyanugy mint ahogy az enyémekre sem kiváncsi. Egymás mellett élünk és nem együtt. Nem tudom mit is tehetnék.
2011. máj. 28. 13:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Meghát hogyis csalhatna meg, munka után az első busszal jön haza. Csak hétvégén van távol több ideig akkor is azért mert vidéken focizik és onnan nem tud haza jönni rendszerint csak másnap.( szüleinél alszik)
2011. máj. 28. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Most ezen mit csodalkozol? Mar nem egy pasi, hanem csaladapa. A szavaidbol itelve o tartja el a csaladot, es egesznap dolgozik. Olyan nehez elhinni, hogy az egesznapos gurizes utan az ember csak egy kis pihensre vagyik?

Teljesen igaza van abban, hogy a te reszedrol ez csak ego noveles lenne. Tulsagosan is unatkozol draga.

2011. máj. 30. 13:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Menj a francba utolsó!!! Én két gyerekről ( elváltam és van egy 4 éves nagyfiam is) és egy egész háztartásról gondoskodom egész nap.Majd megszakadok hogy mindenkinek ellengyen rendezve a dolga és hogy megfelelően legyenek nevelve a picikék.A párom nem dolgozik hanem tanul és ha dolgozna is akkor az szerinted a párkapcsolat halálával lenne egyenlő???
2011. máj. 30. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Most akkor tanul vagy munkába megy? Mert előzőleg azt mondtad még, hogy dolgozik. Ha pedig a kettőt egyszerre csinálja, akkor ne csodálkozz, hogy hulla fáradt.
2011. máj. 30. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Most akkor dolgozik vagy nem? Ossze-vissza beszelsz. Ha ilyen idegbeteg vagy, akkor vegpekk ne csodalkozz, hogy nem akar veled semmit.
2011. máj. 30. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!