Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változhat még a párom? Észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat még a párom? Észre veheti még hogy ez igy nekem rossz? Ti kaptok még bókokat a párotoktól hosszabb idő után is?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem ő volt a csúcs. Folyton kedveskedett, dícsért, törödött velem.Az idő eltelt, összeköltöztünk, lett egy kisfiunk.Nagyon megváltozott. Sosem kapok dícsérő szavakat, gyengédséget.Talán azt sem veszi már észre hogy nő vok.Hiába öltözöm fel szépen,csinosítom ki magam.Ő haza jön és észre sem veszi.Szoltam én már többször hogy jól esne néhány kedves szó,de elmegy a füle mellett. Többnyire azt mondja hogy nem akarja növelni az egomat,nehogy elszálljak magamtól.
2011. máj. 28. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*vegkepp
2011. máj. 30. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Ahogy látom itt mindkét fél valamilyen szinten stresszes, és depressziós.... Ideje lenne ezeknek utána járni, és változtatni magunkon!
2011. máj. 30. 16:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát szakmára jár, igy egyik héten melózik(gyakszi), másik héten suli. Érettségit kevésnek érezte és tovább ment.Hát én tanultam már anno munka mellett és elfáradtam bizony de a férjemre (akkor még házas voltam) mindig volt időm. Aláírom én hogy a suli is fárasztó de mi lesz ha valoban elkezd melózni? akkor már arra se lesz ereje hogy hozzám szoljon??!!
2011. máj. 31. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!