Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik igy úgy igazságtalan módon, vagy cinikus, "simán nem válaszolok neki, pedig megkért rá" alapon elhajtanak pasikat, nem bánják meg később? Lelkiismeretfurdalás nincs?
nekem idáig 3x nem válaszoltak nők, komolyabb ügyben. Nem rondaság kérdése, persze beképzelt sem vagyok.
Csak nekem is volt már olyan, hogy irt ismeretlenül egy hölgy hogy szimpatikus vagyok, szeret főzni stbstb. és amúgy nem ronda, de mérföldnyi távolságra van az igényeimtől... dohányzik, kicsit vastag, szemöldögpirszinget visel... mégis megirtam neki, hogy nem, és mégis picit sajnálom. De nem akarok kicseszni vele, hogy esetleg magambabolonditom, amikor eleve nincs esélye.
Én csak azt nem értem, hogy egyébként jó barátságunkat is eldobta egy lány, csak azért mert én többet akartam. És egyszerüen nem hiszem el, hogy ezek után a tükörbe tud nézni
16:52
Ez azért nem ilyen egyszerű, pár elbukás után a legtöbb embernek elmegy a kedve attól is amit akar.
Utánam jövőnek: így van. Akinek kicsi az akaratereje, az, hacsak nincs nagy szerencséje, elbukik. Az életben a jó dolgokért kutya keményen meg kell küzdeni.
69%: Aki nagyon ronda, még az is fel tudja hozni legalább átlagos szintre a külesjét. Aki kövér, lefogyhat, aki túl sovány, edzhet. Akinek az arca csúnya, vágathat magának előnyösebb frizurát, és akárki öltözködhet stílusosan és előnyösen, ehhez sem kellenek iszonyatos összegek. És aki a lehetőségeihez képest a legjobbat hozza ki a külsejéből, annak máris van esélye. A nőknél nem annyira elsődleges szempont a külső, magabiztossággal, jó dumával, érdekes személyiséggel sokkal inkább meg lehet őket fogni. Még azokat is akik azt állítják magukról hogy őket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!