Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normalis?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis? Tobbi lent

Figyelt kérdés
meg 11 eves vagyok s nem vagyok szuz ez baj ?mijen kovetkezenyei lehetnek?
2011. febr. 19. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat a lelkifejlodesedre biztosan nem lesz jo hatassal, neked meg jatszadozni kene, nem dugni.

Tanarno

2011. febr. 19. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
hova fajul ez a világ? ijesztő. szerintem menj játszani a barátnőiddel, és térj vissza ehhez a témához kb 5 év múlva...
2011. febr. 19. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Már megijedtem, hogy a szűzességet fogod cikinek tartani:D

Szóval 1. tanulj meg írni. 2. nem lesz semmi bajod, legalábbis komolyabb (max csinálsz egy gyereket, elrabolnak, stb..). De neked még tanulni kell.

2011. febr. 19. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja meg ha nem védekezel, nemi betegségek...
2011. febr. 19. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy korán érsz, aztán lesz egy gyereked.
2011. febr. 20. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális.

Büszke ne legyél rá

a következménye pedig azok lehetnek, hogy ribinek néznek, ha kitudódik

szerintem 20 éves korodra (vagy még előbb) meg fogod bánni..

Amúgymeg ez nem 1 kamukérdés? x)

2011. febr. 21. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:

ha nem kamu, akkor igen baj.

ha meg kamu, akkor inkább menj aludni.

2011. febr. 21. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális. A tankönyveidet kellene pakolgatnod, meg tanulnod, mint szexelni. Nem lesz neki következménye, feltéve, ha rendesen védekeztetek, satöbb.

De egy gyakorlati jótanács:

a nyelvtankönyv kacsintgat.

2011. febr. 21. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
semmi gond nincs vele. pusztán annyi, hogy úgy kitágulsz 20 éves korodra, hogy egy néger farka is harangozni fog benned, olyan kiélt fejed lesz mint egy 40-es k*rvának a rákóczi térről, a fiúknak csak dugásra kellesz majd, mert híred megy, és akkor írod ide a nyafogós kérdéseid, hogy jaj miért van ez, esetleg dobsz még 1-2 lehetek e terhes kérdést is, mert seggeden a tojáshéj, de azért a dugáshoz elég felnőttnek érzed magad. szóval kb ennyi a teljesség igénye nélkül.
2011. febr. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!