Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag csajok mire buknak? :D
mezőgazddal kapcs... sz@r
1. de nem tudok semmilyen szakmát kitanulni mert tényleg semmi tehetségem a kézügyességem 0 kiesik minden a kezemből!
2. ha még el is végeznék vmit akk se tudnék vele soha olyan jól keresni és nyomorognék :S
Tévedsz, a mezőgazdaság nem hülyeség. A legkockázatosabb, de enni mindig kell, és igen, ez a jövő, szóval lesz egy papírod, fiatal gazda leszel, és dolgozol vállalkozóként.
Azt meg nem hiszem el, hogy egy szakmát nem tudsz kitanulni, az egyik ismerősöm olyan hülye, hogy az veszélyes, X-et tenne a neve helyére, ha tehetné, mégis van szakmája, azért annyira nem tűnsz képzetlennek hogy leragadj a 8 általánosnál. Nem mindenhez kell tehetség, érdeklődés és majd ott megtanítják a dolgokat.
Ha fel teszem ide 1x a képem akkor soha az életben le nem törlöm :D Én meg nem szeretem csak úgy fel tenni magam a netre, bocsi :)
Am apám is mezőgazdaságban dolgozik és nehogy azt hidd, hogy nem próbáltam! De ahányszor próbálta a kezembe adni a dolgokat, hogy most ezt vagy azt a részét csináljam én (most nem csak fizikai melóra gondolok) mindig szétesett minden. Nem megy! És minek csináljak olyat ami nem megy, ha a csajozás az egyedüli olyan dolog a világon, amivel sose volt gondom? :)
Hát, de basszus,azt mondod semmid nincs, csak jól nézel ki, ezt hívják erőforrásnak, akkor ezzel kell élni. Másra nem igazán lehet használni a szépséget csak modellkedésre.
Mit szoktál csinálni szabadidődben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!