Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag csajok mire buknak? :D
"Egyébként bocs, de ha nem vagy okos mire mész a segítséggel, amit a nő pénze adna?"
Arra, hogy jobban éljek :D Ennyi :D
Amúgy meg sztem az, hogy semmiben nem vagyok jó, a külsőm az egyetlen erősségem szerintem nem utal olyan veszett nagy önbizalomra XD De te tudod :P
'Arra, hogy jobban éljek'
szóval mégis kihasználnád :'D
szánalmas hülye fasz.
A kérdező kommentje:
Mélyérzésű vagyok! Csak magamtól soha nem lennék képes azt elérni amit segítséggel igen! Ennyi
Te fogalmaztál így.
Bocsáss meg a feltételezésemért, de te egy tipikus fényeskabátos divatos srácnak tűnsz, a gazdag nők elegánsak és művelt társat keresnek, szóval ajánlom öltözz normálisan és olvass. :) Eltartani senki nem fog.
Egyébként mi a munkád vagy mi a végzettséged?
"szóval mégis kihasználnád"
ha szeretem az miért kihasználás???
Miért, mi lesz a végzettséged?
Egy normális szakmát csak meg tudsz csinálni. Nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, legyél szakács, ők általában kulturált emberek és igen jól keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!