Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag csajok mire buknak? :D
Igen, te valoban roppant melyerzesu vagy, es nem is ertem itt miert szolnak be az emberek.
Csupan mielott "szerelembe esel" bele szeretnel kukkantani a celszemely penztarcajaba.
Egyebkent en a nagy tartsadalmi kulonbsegekre ertettem, hogy nem jon ossze, pl nagyon szegeny a nagyon gazdaggal, plane, ha a ferfi a szegeny, en olyat meg sosem lattam, pedig sok ember kozt megfordultam mar.
A kerdezo meg jobban tenne, ha nem egy lany erzelmeinek kihasznalasaval akarna penzhez jutni, gazdag csajok hajkuraszasa helyett inkabb dolgozzon kemenyen, es ha megerdemelte, akkor majd magatol meggazdagszik. Gyomorforgato vagy kisapam, es ez az en szemelyes velemenyem!
mondom h félre értesz!!! Én nem akarok kihasználni senkit ha van egy csaj akit szeretsz meg aki téged szeret az jó! De ha még gazdag is az überjó :D Érted? Én nem akarom ki használni hanem olyat akarok mint a 74%os!
Am meg ez a "dolgozz keményen" duma k.rva jó csak mit csináljon az akinek úgy igazán nincs semmihez tehetsége csak jól néz ki? Hm? Dolgozhatok keményen és megdögölhetek szegényen :S
Jól nézel ki? Ha ehhez ész is társult biztosan lesz munkád, az üzletkötők ilyenek.
Ha tanulatlan vagy,akkor csak tanulatlannak fogsz kelleni.
Szeressen.
És ne kúrjon félre mert akkor azonnal lapát.
29/gazdag csaj
Hat legalabb onbizalom van! Jol nez ki! :))))
Keress egy maganyos, gazdag oreglanyt, "valamihez" csak van tehetseged....
Ehhez a hozzaallassal, kb csak ennyit is erdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!