Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy járjunk?
Bocs, de ez a fogalmazás borzasztó.
16 évesen már tudnotok kéne, hogy mi az mondat, és milyen írásjelek vannak, illetve hogy hogy kell helyesen írni, nem?
Csak mert egyszerűen nem bírom kibogarászni, hogy mi a helyzet. Ha esetleg leírnád szépen, mondatokba tagolva, sokat segítenél nekünk! Köszi!
Na először is tanuljál MÁ (már) meg írni...:D
(na jó nem szenyózok)
A válaszom: Ez a lány szereti ezt a srácot, de mint ahogy azt te is írtam "má" nem tud benne megbízni. Itt jössz te a képbe, hívd el őt valahova, akárhova. Talán egy étterembe, vagy egy romantikus helyre. Ott meglesz a hangulat. Szerintem nem vagy neki közömbös, mivel foglalkozik veled. Tehát a lényeg: Hívd el randizni, és adj neki max 1 hónapot, és ha nem jön össze akkor: hagyjad "má" (már) Na sok sikert.
köszi. és bocs a helyes írási hibáért de gyorsan irtam és azért van.
na helyzet szerintem se vagyok neki közömbös de akármikor probálom elhívni valahova sose jön el mindig vagy fáradt vagy pedig szarul van van valami ki fogás de ha közömbös lenék neki akkor nem is fogozna velem nem ugy hogy ölelés meg ilyenek nem?amugy meg ö maga mindta hogy fontos vagyok neki és én azt nem értem akkor mért nem jön el velem sehova szerintem azért mert fél attol hogy csalódni fog szerinted?
ok
de figyelj és öszintén mond meg a véleményed álandóan valami hülyeségen ösze vesztünk és bocsánatot kértem töle kibékültünk de sose jött se hova akár mikor hívtam valahova aztán most megint ösze vesztünk de pár nap után ma egyszer csak oda jön meg puszil ahogy szokott köszöni mi az elsö kérdése hogy vagy?a második meg van e 1-szál cigim?ez nekem naon szarul eset hogy ez volt a második kérdése de aztán a 3-dik meg az hogy el kisérem e a buszá hozz én meg nem et mondtam neki hogy nem mit csináljak én ott a busznál! mert haragudtam rá ezért. de most szerintem ez a lány csak szórakoz na velem meg ki használna nem?én nem tom nem így ismertem meg ez ellöt de ezek szerint nem jól ismertem meg amugy szöke haju zöld szemü. én aztat meg fogadtam töbet én nem fogok meg aláz kodni elöte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!