Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennem ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem ahhoz, hogy felfigyeljen rám az a pasi, aki tetszik?

Figyelt kérdés
már kissé zavar, hogy 18 elmúltam, és nem volt még komoly kapcsolatom, csak olyanok szerettek volna kapcsolatot teremteni velem, akik nem illettek hozzám (nem vagyok válogatós, de mindig a legrosszabbat fogtam ki). aki meg normális lett volna, az pár randi után lekoptatott. így most úgymond nekem kell kezembe venni az ügyet, ha nem akarok 30 éves koromra szűz maradni. mit tegyek? mert már nagyon-nagyon hiányzik a szerelem az életemből (amúgy is egy romantikus alkat vaygok)
2011. febr. 16. 20:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
és vajon mit akarhat egy 18 évestől egy 34 éves pasi? csak őszintén, erre télleg kiváncsi vagyok, kedves utolsó
2011. febr. 18. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz???

50%, hogy imskerdni szeretne, 50%, hogy nem. És az egyik 50% -nak egy része az, hogy a tested kell neki csak.

Szóval angy az esélyed, hogy nem csak a tested kell:D

2011. febr. 18. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
2 deci vodka, szandi cd, zsiguli háccsóülés, és nem kapod el a tekinteted.
2011. febr. 18. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!